Advokat David Munch København V
Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews
Advokat David Munch København V
Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews

Information

Jeg har deltaget i 12 IFA-konferencer (International Fiscal Association) i perioden 1998-2012 og er medlem af Advokatsamfundet, IBA, Danmarks Skatteadvokater og IFA i Danmark. Jeg har bl.a. bistået internationale banker, udenlandske koncerner i øvrigt og et dansk OMXC20-selskab i ca. 10 år med hensyn til incitamentsordninger, herunder vedrørende etablering af incitamentsordninger i USA, afgivet skriftlige legal opinions, herunder en expert opinion til brug for en skattesag i England, og samarbejdet med advokater i bl.a. Belgien, Canada, Norge, Schweitz, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland og USA. Jeg har også bistået mindre virksomheder og private.

Overgangen fra de større kontorer til at være selvstændig har givet frihed til at tilrettelægge enkle fremgangsmåder og til at udvise fleksibilitet. Her er der kun én kontaktperson, og der er sammenfald mellem ledelse og sagsbehandling. Advokatvirksomheden er beliggende i et kontorhus på Rådhuspladsen med moderne kontorfaciliteter.

Som selvstændig har jeg haft travlt med bl.a. sager om optagelse af nye ejere i et selskab (ejeraftale og kapitalforhøjelse), en ansvarssag mod revisionsfirma (skat), sager vedrørende incitamentsordninger, udtalelser om skatteretlige spørgsmål og retssager.

Læs mere på: http://davidmunch.dk/
Dansk
Advokat

Certificeringer

Cand.jur
Advokat
Møderet for Landsret
Medlem af Advokatsamfundet
Ansvarsforsikring

Kontaktoplysninger

Lokation

Bedøm virksomheden

Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews
Jørgen Olsen for 5 år siden
Brugte David til en medarbejderaktieordning. Aldrig oplevet bedre og mere kvalificeret rådgivning.

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden