Advokat Kilic Tilst
Ageras rating star
4.5 / 5 stars 3 reviews
Advokat Kilic Tilst
Ageras rating star
4.5 / 5 stars 3 reviews

Information

Specialiseret i at yde personlig rådgivning i øjenhøjde,

Vi møder jer i øjenhøjde og sørger for en gennemgang, som er til at forstå. Jeres tryghed er vigtig for os, hvorfor vi kører med faste priser. De aftalte ydelser løber derfor ikke løbsk, og prisniveauet er fair.

For os er tilgængelighed og fleksibilitet vigtigt, hvorfor vi ikke har en administration, hvortil man skal booke tid mv., som man gør ved de større etablerede kontorfællesskaber. Hos Advokat Kilic har man direkte kontakt med de personer, som varetager rådgivningen, og vi er meget fleksible. Vi svarer normalt indenfor 1 time.

Vælger du os som din køberrådgiver, får du en gennemslagskraftig, grundig og engageret advokat, der kæmper for din sag. Vil du have vores bistand, kræver det blot, at du ringer eller skriver til os. Du kan også meddele ejendomsmægleren eller sælger, at du vil have os som din boligadvokat.
Dansk
Fremragende score
Advokat

Certificeringer

Cand.jur
Advokat
Medlem af Advokatsamfundet
Medlem af Danske Advokater
Ansvarsforsikring

Kontaktoplysninger

Lokation

Bedøm virksomheden

Ageras rating star
4.5 / 5 stars 3 reviews
Pia Og Carsten Vestergård Jacobsen for 6 år siden
Det er første gang vi har bygget hus og dermed første gang vi har haft brug for en advokat i den forbindelse. Derfor er det svært for os at vurdere kvaliteten af arbejdet, da vi ikke har noget sammenligningsgrundlag. Byggefirmaet syntes han havde for mange spørgsmål og at de skulle bruge for meget tid på det. Vi ved ikke hvad der er normalt. Men vi har i hvert fald følt os i trygge hænder og godt behandlet, og synes at Kilic har været hurtig til at svare tilbage og rigtig god til at forklare ting på en måde lægmand forstår.

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden