4.50 / 3 bedømmelser

Advokat Kilic

Anmod om et gratis tilbud
Få 3 gratis tilbud fra forskellige revisorer i Danmark, så du kan sammenligne

Specialiseret i at yde personlig rådgivning i øjenhøjde,

Vi møder jer i øjenhøjde og sørger for en gennemgang, som er til at forstå. Jeres tryghed er vigtig for os, hvorfor vi kører med faste priser. De aftalte ydelser løber derfor ikke løbsk, og prisniveauet er fair.

For os er tilgængelighed og fleksibilitet vigtigt, hvorfor vi ikke har en administration, hvortil man skal booke tid mv., som man gør ved de større etablerede kontorfællesskaber. Hos Advokat Kilic har man direkte kontakt med de personer, som varetager rådgivningen, og vi er meget fleksible. Vi svarer normalt indenfor 1 time.

Vælger du os som din køberrådgiver, får du en gennemslagskraftig, grundig og engageret advokat, der kæmper for din sag. Vil du have vores bistand, kræver det blot, at du ringer eller skriver til os. Du kan også meddele ejendomsmægleren eller sælger, at du vil have os som din boligadvokat.Advokat Kilic

Orøvænget 22
8381 Tilst
  • Cand.jur
  • Advokat
  • Medlem af Advokatsamfundet
  • Medlem af Danske Advokater
  • Ansvarsforsikring

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsplan
Budget

Ageras indsamler løbende bedømmelser på virksomheder. Bedømmelserne baseres på 5 forskellige parametre, hvorefter brugerens vurderinger sammenfattes til én samlet bedømmelse.


God til at forklare og meget behagelig at snakke med

Det er første gang vi har bygget hus og dermed første gang vi har haft brug for en advokat i den forbindelse. Derfor er det svært for os at vurdere kvaliteten af arbejdet, da vi ikke har noget sammenligningsgrundlag. Byggefirmaet syntes han havde for mange spørgsmål og at de skulle bruge for meget tid på det. Vi ved ikke hvad der er normalt. Men vi har i hvert fald følt os i trygge hænder og godt behandlet, og synes at Kilic har været hurtig til at svare tilbage og rigtig god til at forklare ting på en måde lægmand forstår.

- Pia Og Carsten Vestergård Jacobsen
Bedømt d. 08/06/2017

En rigtig god oplevelse

Advokat Kilic håndterede vores projektkøb med snilde selvom det var en ikke standard købsaftale. Han vandrede mig igennem samtlige papirer og var meget behagelig at arbejde med. Jeg ville bruge Kilic igen til bolighandel.

- Nicki Thomas Hansen
Bedømt d. 31/01/2017

Meget god service

Dejlig gennemgang af hele forløbet, utrolig professionel og kan klart anbefales til andre

- Daniel Anhøj
Bedømt d. 08/11/2016
Svar fra Advokat Kilic

Ydmyg tak for de fine ord !

- Erhan Kilic