4.77 / 10 bedømmelser

Advokat Kirsten Thøgersen

Anmod om et gratis tilbud
Beskriv din sag, således at Advokat Kirsten Thøgersen kan give dig et kvalificeret tilbud.

Erfaren advokat med speciale inden for fast ejendom. Skal du investere i ejerbolig, udlejningsejendom eller lignende hjælper jeg dig gerne. Har indgående kendskab til lejeret, som ofte er aktuelt ved køb eller salg af fast ejendom. Jeg udarbejder og gennemgår gerne både erhvervs- og boliglejekontrakter, så du sikres bedst muligt.
Et andet arbejdsområde er byggeri. Det kan være gennemgang af kontrakter, kvalitetssikring af udbudsmateriale eller sparring omkring udbudsretlige emner evt. kombineret med tekniske forhold.
Har deltaget i udviklingsarbejde inden for byggeri - SBI, Bygherreforeningen og AlmenNet.
Har indtil april 2016 været sagkyndig dommer i Klagenævnet for Udbud.
Underviser i Udbudsloven samt byggeretslige forhold i øvrigt samt kurset Overdragelse af fast ejendom hos Advokaternes HR.
Jeg har en praktisk tilgang til tingene og prøver at undgå at komplicere tingene unødigt.Advokat Kirsten Thøgersen

Gothersgade 11
1123 København K
  • Cand.jur
  • Advokat
  • Medlem af Advokatsamfundet
  • Møderet for Landsret
  • Ansvarsforsikring
  • Medlem af Danske Advokater


  • Boligkøb
  • Samejeroverenskomst
  • Boligsalg
  • Lejekontrakt

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsplan
Budget

Ageras indsamler løbende bedømmelser på virksomheder. Bedømmelserne baseres på 5 forskellige parametre, hvorefter brugerens vurderinger sammenfattes til én samlet bedømmelse.


Strålende

Opfyldt alle forventninger

- Karsten Garder Larsen
Bedømt d. 24/04/2020

God og kompetent rådgivning.

Kirsten gav en god og kompetent rådgivning. Hun skrev og vejledte mig i, hvad man må og ikke må skrive i en lejekontrakt, så den opfylder lejeloven.

- Michael Petersen
Bedømt d. 06/02/2020

Meget professionel og hjælpsom

Kirsten er en meget dygtig og hjælpsom advokat. Vi har brugt hende i forbindelse med huskøb, og som første gangskøber er det super rart at være i trygge hænder. Meget anbefalingsværdi.

- Maria Nøhr Gram
Bedømt d. 03/01/2020

Suveræn hjælp

Kirsten har været en uundværlig hjælp i vores huskøb, hvor vi fik ubehagelige overraskelser, idet at sælger ikke havde overholdt sin loyale oplysningspligt. Kirsten har været suveræn til at vejlede os i hvert eneste skridt af købet og har haft styr på lovgivningen og retorikken i forhold til at stille retmæssige krav til ejendomsmægler. Hun er dygtig og rar at samarbejde med og svarede hurtigt på alle vores henvendelser. Vi kan anbefale Kirsten til alle, da hun tilmed har en fantastisk rolig og hjertelig personlighed.  

- Neli Weiss
Bedømt d. 03/11/2019

En meget positiv oplevelse.

Kirsten har hjulpet os godt igennem vores huskøb, og vi er så glade for, vi valgte hende.
Hun var altid klar på at besvare vores spørgsmål, og var rigtig god til at minde os på diverse, som skulle underskrives osv.

- Janni Harbo Douglas
Bedømt d. 15/10/2019

Rådgivning udover hvad der kan forventes

Vi har haft Kirsten på sidelinjen gennem +1 års søgen efter hus, der både har involveret to huskøb hvoraf det ene fejlede pga. banken samt et potentielt byggeprojekt. Kirsten har været ikke blot en kompetent rådgiver men også en stor støtte udi alle de overvejelser, denne rejse bragte os. Det endte med et huskøb, der gled som smurt.
Vi er Kirsten dybt taknemmelige for hendes grundige juridiske vejledning såvel som for hendes engagement i vores sager - og altid med en varm personlig tilgang, der har budt på gode snakke. Vi anbefaler Kirsten varmt som juridisk rådgiver ifm. huskøb og byggeprojekter.
/Line & Christian Fangholm Bak

- Line Fangholm Bak
Bedømt d. 18/02/2019

Fremragende og tryk samarbejde.

Vi har fået en fremragende behandling på et område, hvor Kirsten Thøgersen er en kapacitet. Vi er blevet fuldt op hele vejen, og alle spørgsmål besvares saligt, korrekt og med et menneske bagved. Jeg kan kun anbefale Kirsten Thøgersen på det varmeste.

- Doris Nielsen
Bedømt d. 26/07/2018

Upåklagelig sagsbehandling.

Jeg oplevede Kirsten Thøgersen som en god og regulær advokat med styr på paragrafferne. Hurtig opfølgning og feedback forklaret på en uhøjtidelig og letforståelig måde. Anbefaler gerne advokatfirma Kirsten Thøgersen.

- Marianne Andersen
Bedømt d. 14/05/2018

Fantastisk og sans for detajler

Jeg benyttede Kirsten ved køb af min ejerlejlighed. Kirsten er utrolig dygtigt, og forklare selv de meste uforståelige regler/paragraffer på en behagelig og forståelig måde. Hun har øje for detaljer og tog hele dialogen mellem mægler, kommune mm., da der var behov for dette. Jeg anbefaler hende på det varmeste og synes virkelig jeg fik værdi for mine penge.

- Christina Nagel
Bedømt d. 28/12/2017

Engageret, hurtige svartider samt god at tale med

Advokatfirmaet Kirsten Thøgersen er god til at sætte sig ind i alle detaljer. Ringer eller skriver man for man lynhurtigt svar på ens spørgsmål, som er i et forståeligt sprog for ikke jura kyndige.

Prisen er bedst på markedet, og kvaliteten er i top, og langt over hvad man kunne forvente sig.

- Michael Popp Petersen
Bedømt d. 19/09/2017