4.63 / 5 bedømmelser

Advokat Louise Scharling Jensen

Anmod om et gratis tilbud
Beskriv din sag, således at Advokat Louise Scharling Jensen kan give dig et kvalificeret tilbud.

Advokat Louise Scharling Jensen

Enghaven 12, st. tv.
4550 Asnæs
  • Advokat
  • Medlem af Advokatsamfundet
  • Ansvarsforsikring


Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsplan
Budget

Ageras indsamler løbende bedømmelser på virksomheder. Bedømmelserne baseres på 5 forskellige parametre, hvorefter brugerens vurderinger sammenfattes til én samlet bedømmelse.


Supergod betjening

Valgte Louise i en vigtig personlig sag, og hun kørte det hele utroligt tillidsvækkende - og hun kæmpede hårdt for, at sagen ikke udviklede sig til en direkte retssag. Rart med en advokat, der tænker på helheden og ikke bare på at øge konfliktniveauet, hvilket vel netop kunne være i advokatens personlige interesse. Tak for super service.

- Daniel Brøns
Bedømt d. 30/12/2019

Kun tilfreds

Vi valgte at bruge Louise, da vi købte nyt hus, og er fuldt ud tilfreds med hendes/deres arbejde. Hun er samtidigt god til at formidle sig på et sprog man kan forstå. Alle tilbagemeldinger til os kom indenfor aftalt tidsramme. Anbefaling herfra

- Steffen Larsen
Bedømt d. 22/02/2019

Rigtig god og tryk behandling

Jeg fik en rigtig god behandling af min sag, Louise havde tid til at lytte og god til at rådgive, jeg var i gode hænder og følte mig tryk, efter jeg fik en dårlig behandling af tidligere advokat så var det vigtigt for mig at jeg følte at hun havde tid.

- J.K.J
Bedømt d. 04/09/2017

Tilfreds

jeg er fuld tilfreds med det Louise har gjort ind til vider

- Karin Kristiansen
Bedømt d. 08/03/2017

En rigtig god oplevelse

Dygtig og engageret, samt god til at tale i et sprog jeg forstod. Stort plus og hun bliver valgt igen, hvis jeg skal købe/sælge hus.

- Allan Marcussen
Bedømt d. 12/07/2016