4.40 / 2 bedømmelser

Advokat Morten Knoth

Anmod om et gratis tilbud
Få 3 gratis tilbud fra forskellige revisorer i Danmark, så du kan sammenligne

Odense advokat med højt fagligt niveau

Hos Advokatfirmaet Morten Knoth får du juridisk bistand på et højt fagligt niveau.

Firmaet sætter desuden en dyd i at holde et lavt omkostningsniveau, og vi kan tilbyde priser, som du ikke finder hos andre erhvervsadvokater i Odense.

Firmaet har mange års erfaring med både store og små erhvervssager, og i vores sagsbehandling bliver der taget hensyn til såvel juridiske som kommercielle aspekter af klientens virksomhed.

Det er vores ambition at være tilgængelig, når klienterne har brug for os, og vores klienter kan forvente, at vi svarer telefonen både aften og weekend.

Advokatfirmaet Morten Knoth er startet i 2011 af advokat Morten Knoth Knudsen.

Morten har mange års erfaring fra nogle af de største advokatkontorer i Odense og underviser desuden (som ekstern lektor) på Syddansk Universitet (SDU) i fagene Selskabsret, Rekonstruktionsret og Obligationsret.

Tonen er uformel, og vi møder vores klienter i øjenhøjde. Stilen er ung og ambitiøs, og vi sætter en ære i at være bedst inden for de områder, vi beskæftiger os med.

Firmaet beskæftiger sig primært med sager vedrørende fast ejendom, stiftelse og omstrukturering af selskaber, køb og salg af virksomheder, samt entreprise- og arbejdsret.

Vi fører et stort antal retssager ved både by- og landsret og hjælper også gerne med en inkassosag eller et testamente, hvis der er behov herfor.

Firmaet har desuden stor erfaring med gennemgang og udarbejdelse af kontrakter – på dansk såvel som på engelsk.

Det er vores erfaring, at mange virksomheder har brug for rådgivning, som ikke kun dækker juridiske aspekter, og i vores rådgivning er vi derfor også opmærksomme på de menneskelige og kommercielle forudsætninger for at drive en virksomhed.

Vi ønsker at være med til at fremtidssikre vores klienter, og vores rådgivning vil ofte kunne aflæses på virksomhedens bundlinje.

Vi glæder os til at være behjælpelig med at skabe værdifulde løsninger.Advokat Morten Knoth

Roesskovsvej 95
5200 Odense V
  • Ansvarsforsikring
  • Cand.jur
  • Advokat
  • Medlem af Advokatsamfundet
  • Medlem af Danske Advokater

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsplan
Budget

Ageras indsamler løbende bedømmelser på virksomheder. Bedømmelserne baseres på 5 forskellige parametre, hvorefter brugerens vurderinger sammenfattes til én samlet bedømmelse.


Virker yderst kompetent- god til at kommunikere viden og facts videre.

- Jette Thestrup
Bedømt d. 27/11/2014

Kvalitet

Et rigtig godt forløb med køb af sommerhusgrund, hvor vi igennem hele processen følte os velinformeret og i gode hænder. Vil helt sikkert benytte dem igen, hvis der bliver brug for det.

- Pia
Bedømt d. 07/11/2014