Advokat Ole Laursen Aarhus C
Ageras rating star
4.82 / 5 stars 102 reviews
Advokat Ole Laursen Aarhus C
Ageras rating star
4.82 / 5 stars 102 reviews

Information

Hvis du skal bruge en effektiv, kompetent advokat til dine opgaver, så kan du roligt kontakte mig. Mine primære arbejdsområder er rådgivning om testamenter, ægtepagter, arveforhold, generationsskifte bodelinger og boligkøb

Gennem mere end 30 års erfaring har jeg udviklet en god forståelse for, hvor vigtigt det er, at arbejde i tæt kontakt med mine kunder. På den måde kan jeg sikre, at min rådgivning altid medfører de ønskede resultater for dig. Tilfredse kunder er mit mål, og derfor lægger jeg meget vægt i mit moralske og etiske ansvar. Jeg har ingen ansatte, og behandler derfor alle sager selv. På den måde kan jeg sikre, at samarbejdet altid lever op til dine ønsker. Jeg arbejder så fleksibelt som muligt og lægger stor værdi i, at rådgivningen kan foregå i dit hjem/virksomhed.

Jeg arbejder som specialiseret rådgiver for familier, bolighandlende og erhvervsdrivende over hele landet, og min kundebase består både af privatpersoner og mindre erhvervsvirksomheder samt landbruget. Mine primære arbejdsområder er rådgivning om testamenter, ægtepagter, arveforhold, generationsskifte bodelinger og boligkøb.

Mit mål er at løse dine opgaver inden for 7 arbejdsdage. og altid sikre en optimal og professionel sagsbehandling. På den måde leverer jeg opgaveløsninger til kunder, som skal have løst deres opgaver hurtigt og kompetent.
Dansk
Fremragende score
Advokat

Certificeringer

Medlem af Danske Advokater
Medlem af Advokatsamfundet
Møderet for Højesteret
Møderet for Landsret
Advokat
Cand.jur
Ansvarsforsikring

Kontaktoplysninger

Lokation

Bedøm virksomheden

Ageras rating star
4.82 / 5 stars 102 reviews
Maria Bech for 6 år siden
Der er styr på tingene. Ole har taget sig rigtig god tid til os. Vi har under hele forløbet følt os i trygge hænder.

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden