Advokat Sanne Tanja Lund Greve
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Advokat Sanne Tanja Lund Greve
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Advokat i Greve, Solrød, Ishøj og omegn

Professionel service til lav pris

Som advokat lægger jeg stor vægt på at yde rådgivning til mine klienter af højeste kvalitet. Gennem min årelange erfaring, har jeg opnået dybdegående viden indenfor mine arbejdsområder, og dette er tydeligt i mit arbejde. Professionel service er i højsædet, når du er klient hos mig. Jeg har ambitioner om at være en af de billigste og mest tilgængelige advokater i Ishøj, Greve og omegn – uden at gå på kompromis med kvaliteten i det arbejde, jeg udfører. Mit mål er altid at kunne tilbyde professionalitet og god service til en konkurrencedygtig pris.

Ydelser til erhvervslivet

Hvis din virksomhed har brug for juridisk rådgivning , tilbyder jeg professionel rådgivning inden for de fleste erhversjuridiske områder, som har relevans for en lille eller en mellemstor erhvervsvirksomhed. I den forbindelse yder jeg blandt andet professionel assistance, med udarbejdelse af ansættelseskontrakter, og andre ansættelsesretlige forhold. Et eksempel på noget at det, som mange virksomheder bruger mig til i denne sammenhæng, kan være rådgivning i forbindelse med afskedigelse af medarbejdere, forhandlinger med fagforbund i forbindelse med tvistesager og førelse af ansættelsessager for domstolene.

Derudover tilbyder jeg også at hjælpe med:

\- Forhandling og udarbejdelse af erhvervslejekontrakter

\- Rådgivning i forbindelse med generationsskifte af din virksomhed

\- Rådgivning i konkurs og rekonstruktion og behandling af konkursboer

\- Varetagelse af inkassosager

\- Retssager

Ydelser til private

Hvis du som privatperson i Ishøj, Greve og omegn har brug for en advokat, står jeg altid til rådighed med rådgivning og en god pris. For private varetager jeg ofte opgaver som vedrører ansættelsesret, fx vedrørende opsigelse og ansættelsesvilkår, huskøb, byggeri samt rådgivning og udformning af lejekontrakter.

Jeg tilbyder bl.a. også juridisk bistand omhandlende:

\- Personskadeerstatning

\- Retssager

\- Gældssanering

\- Testamenter

Profil

Jeg er startet op som selvstændig advokat, efter at have været i branchen i 20 år. De sidste 8 år har jeg arbejdet som jurist, og har senest har jeg været partner i en mellemstor advokatvirksomhed.

Mit kontor er beliggende i Greve, og mine klienter kommer typisk både fra nærområdet og omegnen, Solrød, Ishøj, Vallensbæk og Taastrup.

Jeg har møderet for Landsret, og varetager også retssager sager med fri proces, hvor det er godkendt, at staten skal betale retsafgift og salær.

Udover at arbejde som advokat, underviser jeg på Københavns Universitet, hvor jeg også fungerer som vejleder og eksaminator. Jeg underviser ligeledes i Erhvervsret på Niels Brock.

Få et godt tilbud

Timepris 1.400,- ex. moms – fast pris kan evt. aftales.

Du er meget velkommen til at kontakte mig med lige præcis din opgave.

Enten på tlf. 29 27 90 03 eller på mail: [email protected]

Sanne Tanja Lund
Dansk
Advokat

Certificeringer

Advokat
Medlem af Advokatsamfundet
Ansvarsforsikring
Møderet for Landsret

Kontaktoplysninger

Lokation

Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra revisorer og advokater, der passer til din opgave og behov.

Bedøm virksomheden