3.60 / 2 bedømmelser

Advokat Søren V. Andreasen

Anmod om et gratis tilbud
Få 3 gratis tilbud fra forskellige revisorer i Danmark, så du kan sammenligne

Vi er et mindre advokatkontor med 2 advokater samt 3 advokatsekretærer. Vi har klienter over hele Danmark, og det har vi, fordi vi er omhyggelige og hurtige, og herforuden kan vi prismæssigt være med.

Vores specialer er dødsboer (Lars Meilvang er autoriseret bobestyrer), generationsskifter, handler, landbrug (herunder licitationer, handler, arealoverførsler m.m.), retssager, kontrakter, testamenter, ægtepagter, stiftelse af selskaber, virksomhedsetablering, virksomhedsoverdragelser, lejeret, entrepriseret, digital tinglysning, inkasso, erstatningsret, privat- og erhvervsrådgivning m.m.

Lars Meilvang er registreret i Dansk Ejendomsmægler register.Advokat Søren V. Andreasen

Torvegade 1 D
8963 Auning
  • Medlem af Danske Advokater
  • Møderet for Landsret
  • Advokat
  • Cand.jur
  • Medlem af Advokatsamfundet
  • Ansvarsforsikring

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsplan
Budget

Ageras indsamler løbende bedømmelser på virksomheder. Bedømmelserne baseres på 5 forskellige parametre, hvorefter brugerens vurderinger sammenfattes til én samlet bedømmelse.


Dårlig behandling

Man få ikke den hjælpe som man kun ønske sig. Føret sætter de sig ikke ind i tingene og der skrives forkert navn på den sagsøgt. Jeg kan ikke komme i kontakt med min advokat selv om jeg skriver. Man betaler og få ikke noget for sine penge
Mvh
Inge

- Inge Hørmann
Bedømt d. 27/04/2020

God betjening, god pris på opgaven.

Meget tilfreds med opgavens løsning.

- John Busk
Bedømt d. 06/11/2014