Advokat Susan Fürst København K
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Advokat Susan Fürst København K
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

IDÉGRUNDLAG

Min mission og ambition med virksomheden er at yde specialistviden på højeste faglige niveau, hvor der samtidigt er plads til klienten som menneske.

BAGGRUND

Jeg er uddannet cand. jur. fra Københavns Universitet. Udover mit virke som advokat med speciale i familie-arveret samt dødsbobehandling har jeg dels arbejdet som virksomhedsjurist inden for blandt andet fondsret, dels som jurist i Civilretsdirektoratet i Fondsstyrelsen, herunder i Lenskontrollen, hvor jeg arbejdede under prof. dr. jur. Ditlev Tamm.

Sideløbende med min advokatkarriere var jeg fra 1994-2000 underviser ved Københavns Universitet som manuduktør i Familie-Arveret og ekstern lektor i Privat Generationsskifte.

Såvel under min ansættelsesperiode ved Københavns Universitet som senere i 2010-12 har jeg arbejdet for professor dr. jur. Finn Taksøe-Jensen og bistået denne ved større private generationsskifter, udarbejdelse af høringsvar i forbindelse med ny lovgivning og udarbejdelse af lærebøger. I de tidlige år hos Finn Taksøe-Jensen blev jeg medforfatter på dennes lærebog, Tillæg til Arveretten, 1996, og senest var jeg assistent ved udarbejdelsen af lærebogen, Dødsboskifte, v/ Finn Taksøe-Jensen, Ib Hounsgaard Traberg og Anne Louise Bormann, udgivet november 2012.

I 2013 fik jeg det ærefulde hverv at blive udnævnt til ambassadør for Julemærkefonden, en beundringsværdig institution som evner at gøre en væsentlig forskel for de børn, der får muligheden for et ophold på et af hjemmene.
dansk
Advokat

Certificeringer

Cand.jur
Advokat
Medlem af Advokatsamfundet
Ansvarsforsikring

Kontaktoplysninger

Lokation

Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra revisorer og advokater, der passer til din opgave og behov.

Bedøm virksomheden