Advokat Varming København K
Ageras rating star
4.78 / 5 stars 15 reviews
Advokat Varming København K
Ageras rating star
4.78 / 5 stars 15 reviews

Information

Advokat Michael Varming yder advokatbistand inden for almen praksis, herunder familie- & arveret, dødsbobehandling, boligkøb og erhvervsret.

Det bestræbes at behandle sagerne effektivt og hurtigt - og til en rimelig pris - uden at gå på kompromis med arbejdets kvalitet.

Sagerne overlades ikke til diverse personale, sagsbehandlere, jurister eller "rådgivere", men varetages personligt af advokaten selv.

Advokaten er fuldt ansvarsforsikret og medlem af Danske Advokater og Advokatsamfundet.
dansk
Fremragende score
Advokat

Certificeringer

Cand.jur
Advokat
Møderet for Landsret
Medlem af Advokatsamfundet
Medlem af Danske Advokater
Ansvarsforsikring

Kontaktoplysninger

Lokation

Bedøm virksomheden

Ageras rating star
4.78 / 5 stars 15 reviews
Thomas Borch for 1 år siden
Analystisk og dygtig

Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra revisorer og advokater, der passer til din opgave og behov.

Bedøm virksomheden
Vælg service
Beskriv din sag
Kontaktoplysninger

Hvilken samarbejdspartner søger du?

Advokat/Jurist

Advokat

Jurist

< Tilbage

Næste

Du behøver ikke at komme med en detaljeret beskrivelse. Vores eksperter vil validere din sag, før vi matcher dig med relevante rådgivere.

< Tilbage

Læs vores privatlivspolitik

< Tilbage

Ageras rating star
4.78 / 5 stars 15 reviews
Thomas Borch for 1 år siden
Analystisk og dygtig
Bente Bannergaard for 7 år siden
Blev brugt i forbindelse med køb af ejerlejlighed. Kan anbefales til andre. Alt blev klaret via enkelte telefonsamtaler og mail. Fik gode rod med på vejen.
Birgit Zachau-Christiansen for 7 år siden
Udmærket hjælp, hurtig og billig
Dorthe Bruun for 7 år siden
God seriøs rådgivning til en billig pris. Meget tilfreds med forløbet.
Kirsten Westergaard for 7 år siden
De aftalte vi lavede undervejs fungerede fint, og vi er fuldt tilfredse. Samtidig var Varming billigere end de andre advokater vi havde kontakt med.
Birgitte Egeberg for 7 år siden
Arbejdet blev lavet hurtigt. Jeg fik hurtigt svar på alle spørgsmål. Prisen var aftalt på forhånd og bestemt rimelig.
Bjarke for 7 år siden
Hurtig, Punktlig, God.
Jesper Wolff for 7 år siden
Vi fik hurtig og professionel rådgivning i forbindelse med køb af vores hus og behandling af papirer. Pris og deadlines blev overholdt, og vi fik ekstra rådgivning omkring efterfølgende forhold - uden regning. Kan kun anbefale Michael Varming. Jesper
Nadia Halgreen for 7 år siden
Jeg har været super tilfreds med den service som Michael viste i forbindelse med min ejendomshandel. Der var altid hurtig respons fra Michael og han tog selv teten og guidede mig igennem handlen fra start til slut. Rigtig rart og betryggende når man er føstegangskøber. Og så endda til en super fornuftig pris. Jeg anbefaler varmt Michael til andre.
Peter Jørgensen for 7 år siden
Jeg var udmærket tilfreds med Michael Varmings bistand til udfærdigelse af testamente og ville bestemt benytte Michael Varming igen, hvis jeg skulle have udfærdiget eller ændret testamente. Michael Varming er også en behagelig og saglig advokat at samarbejde med. Derudover kan jeg naturligvis ikke udtale mig om Michael Varmings kvalifikationer som advokat.
Charlotte Laybourn for 7 år siden
Rigtig god Advokat. Altid tilgængelig via mail eller telefon. Taler et sprog, som "almindelige" mennesker forstår. Yderst tilfreds med Michael Varmings arbejde.
Gunnar Torp for 7 år siden
Alt blev ordnet punktligt og vi har siden anbefalet til andre
Benny Hansen for 7 år siden
Fra start til slut var der INGEN problemer overhovedet. Vi var på talefod fra dag 1. Advokaten forklarede alt så det var til at forstå for alle de involverede personer Der kom nogle andre ting undervejs i forløbet og dette blev klaret uden problemer. Helt klart en advokat jeg ville bruge igen hvis jeg fik brug for dette. Med venlig hilsen Benny Hansen
Martin for 8 år siden
Vi hyrede Michael Varming til at holde et oplæg for vores medarbejdere om nogle privatretlige emner, for at styrke vores kompetencer inhouse. Varming var helt nede på jorden og fik stor ros fra alle medarbejderne, så den vil jeg hermed bringe videre. :-) De bedste hilsner Martin
Inge Olsen for 8 år siden
Under hele arvesagen fra vores far har min søster og jeg været særdeles tilfredse med advokat Michael Varmings vejledning, kontante og hurtige reaktion, uanset hvad vi har spurgt om eller været usikre på. Således har det været allerede fra første henvendelse pr. mail. Vi fik begge tillid til Michael Varming ved det første møde og har løbende værdsat, at han var den, der kom til at varetage både arvesag og det fornødne omkring boligsalg. For os har det været fint, at kontakten siden første møde er sket pr. mail og pr. tlf. Stor TAK til Michael Varming for samarbejdet og for hans hurtige og professionelle tilgang til alt, hvad der ligger i en arvesag og vore mange spørgsmål undervejs. Vi vil til enhver tid anbefale Michael Varming som advokat i arvesager. Inge Olsen og søster
Bedøm virksomheden
Din vurdering
Din bedømmelse
Dine oplysninger
Kvalitet Kvaliteten af det udførte arbejde

Kontakt Evnen til at holde kontakt

Ekspertise Ekspertise med arbejdsområdet

Tidsplan Evnen til at overholde deadlines

Budget Evnen til at overholde budgettet

< Tilbage

Næste