Advokat Vibeke Plambeck Birkerød
Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews
Advokat Vibeke Plambeck Birkerød
Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews

Information

Vores advokatkontor, yder en kvalificeret og professionel rådgivning, hvor vi ikke tager flere sager ind, end der bliver tid til den enkelte klient. Det kan lade sig gøre, fordi vi er et lille kontor.

Vi har meget store erfaring indenfor flere juridiske områder, erfaring vi har fået igennem arbejde i virksomheder og erhvervsorganisationer. Det har også givet os både en bred viden og bred forståelse for de mange opgaver der skal løses og de problemer der kan opstå hen ad vejen.

For os er det naturligt at starte et samarbejde op om løsning af en opgave med først, at mødes over en kop kaffe enten på vores kontor i Birkerød eller hos dig. Men derudover kommunikere vi effektivt over telefonen eller mail.

Vi tilbyder professionel juridisk assistance bredt, men har specialer indenfor især følgende områder:

* Ansættelsesret
* Arv, testamente og ægtepagt
* Dødsbobehandling
* Køb og salg af bolig
* Oprettelse og omdannelse af selskaber
* Cirkulær økonomi
* Miljøret, herunder kemikalie- og affaldslovgivning
* Produktlovgivning

I forbindelse med tilbud over Ageras sender vi en uddybende mail. men vi ringer almindeligvis ikke og presser på. Du er derimod altid velkommen til at ringe (2280 3210) og skrive ([email protected]) for tilbud eller uddybning heraf.
Dansk

Certificeringer

Advokat
Cand.jur
Medlem af Advokatsamfundet
Ansvarsforsikring
Ansvarsforsikring

Kontaktoplysninger

Lokation

Bedøm virksomheden

Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews
Katrine Birk for 5 år siden
Vibeke har hjulpet os med flere opgaver allerede, og vi har været så super glade for hende. Hun har været hurtig og grundig, i nogle situationer hvor vi har haft brug for hurtig hjælp. Hun har priser som er til at betale. Hun er skøn i sin kommunikation, og vi kan skrive meget uformelt sammen med hende, hvilket er rart. Vibeke er virkelig en fantastisk støtte for os, og det har givet så meget tryghed i vores virksomhed at have hende med ombord. Kan KUN anbefale hende med top karakter :-)

Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra revisorer og advokater, der passer til din opgave og behov.

Bedøm virksomheden