4.50 / 3 bedømmelser

Advokatfirma Paul Henrik Jølver

Anmod om et gratis tilbud
Få 3 gratis tilbud fra forskellige revisorer i Danmark, så du kan sammenligne

VELKOMMEN

Velkommen til Advokatfirmaet PAUL HENRIK JØLVER. Vi har stor erfaring indenfor rådgivning om hverdagens jura og yder personlig og professionel assistance primært til private og til mindre erhvervsvirksomheder.

Vi bistår såvel i de sager, hvor der skal gives rådgivning om gældende ret, som i de sager, hvor der opstår en egentlig konflikt, som kræver en retssagsbehandling. Vi bruger ikke lovvalg- og værnetingsaftaler.

Desuden bistår vi gerne med udfærdigelse af dokumenter og den fornødne registrering eller tinglysning af disse.

Hos os får du engageret og kompetent juridisk rådgivning til konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten i vores arbejde. Vores mål er klart- at skabe de bedste resultater for vores klienter.

Advokatfirmaet PAUL HENRIK JØLVER er en personligt ejet virksomhed med CVR nr. 78 73 44 18. Vi er ansvarsforsikrede i HDI Gerling. Firmaet er medlem af Advokatsamfundet.

Læs mere på: http://paulhenrikjoelver.dk/Advokatfirma Paul Henrik Jølver

Frederiksgade 14 3
1265 København K
  • Ansvarsforsikring
  • Medlem af Advokatsamfundet
  • Advokat

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsplan
Budget

Ageras indsamler løbende bedømmelser på virksomheder. Bedømmelserne baseres på 5 forskellige parametre, hvorefter brugerens vurderinger sammenfattes til én samlet bedømmelse.


Vurdering

En fantastisk dygtig advokat. Dybt Engageret i hver enkelt sag, samtidig med en fantastisk empati over for sine klienter og naturligvis følger den juridiske lovgivning.

- mitzi steenstrup
Bedømt d. 25/01/2021

Top advokat

Her er mand i sikker hænder.

- Danny
Bedømt d. 10/06/2019

Vi har anvendt Advokat P.H. Jølver ...

Vi har anvendt Advokat P.H. Jølver til vores virksomhed indenfor de seneste år. Først og fremmest som rådgiver men også i en række konkrete sager, virksomhedsomdannelse og oprettelse m.v.

Vi oplever P.H. Jølver som præcis og at han kommunikerer skarpt og på vores niveau så vi forstår hvad det handler om. Vi kan derfor varmt anbefale P.H. Jølver.

Med venlig hilsen

Carsten Levin, Codeo Danmark

Ps. Undertegnede og et par af mine kolleger har også anvendt Jølver privat og har samme positive oplevelse.

- Carsten Levin, Codeo Danmark
Bedømt d. 26/04/2017