Advokatfirma Paul Henrik Jølver København K
Ageras rating star
4.5 / 5 stars 3 reviews
Advokatfirma Paul Henrik Jølver København K
Ageras rating star
4.5 / 5 stars 3 reviews

Information

VELKOMMEN

Velkommen til Advokatfirmaet PAUL HENRIK JØLVER. Vi har stor erfaring indenfor rådgivning om hverdagens jura og yder personlig og professionel assistance primært til private og til mindre erhvervsvirksomheder.

Vi bistår såvel i de sager, hvor der skal gives rådgivning om gældende ret, som i de sager, hvor der opstår en egentlig konflikt, som kræver en retssagsbehandling. Vi bruger ikke lovvalg- og værnetingsaftaler.

Desuden bistår vi gerne med udfærdigelse af dokumenter og den fornødne registrering eller tinglysning af disse.

Hos os får du engageret og kompetent juridisk rådgivning til konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten i vores arbejde. Vores mål er klart- at skabe de bedste resultater for vores klienter.

Advokatfirmaet PAUL HENRIK JØLVER er en personligt ejet virksomhed med CVR nr. 78 73 44 18. Vi er ansvarsforsikrede i HDI Gerling. Firmaet er medlem af Advokatsamfundet.

Læs mere på: http://paulhenrikjoelver.dk/
Dansk
Fremragende score
Advokat

Certificeringer

Ansvarsforsikring
Medlem af Advokatsamfundet
Advokat

Kontaktoplysninger

Lokation

Bedøm virksomheden

Ageras rating star
4.5 / 5 stars 3 reviews
mitzi steenstrup for 3 år siden
En fantastisk dygtig advokat. Dybt Engageret i hver enkelt sag, samtidig med en fantastisk empati over for sine klienter og naturligvis følger den juridiske lovgivning.

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden