Advokatfirmaet Brix & Burmeister ApS Birkerød
Ageras rating star
4.45 / 5 stars 17 reviews
Advokatfirmaet Brix & Burmeister ApS Birkerød
Ageras rating star
4.45 / 5 stars 17 reviews

Information

Velkommen til et visionært og uformelt advokatkontor.

Vi har hos Advokatfirmaet Brix & Burmeister kvalificeret erfaring fra store advokatkontorer i København og er derfor velbevandret indenfor de gængse advokatretlige discipliner og områder. På det privatretlige område kan vi bl.a. tilbyde vores assistance ved skilsmisse, dødsboer, ægtepagter, hushandler, testamenter, lejeret og førelse at retssager. Altid med grundighed og tilgængelighed som nøgleord for vores kunder.

Vi har ligeledes specialiseret os i erhvervsretlig jura og kan varetage store som små opgaver inden for erhvervslivet. Vi tilbyder særligt vores hjælp til mindre virksomheder, hvor vi gennem vores samarbejde ønsker at knytte tættere bånd, så vores kunder får den bedste juridiske rådgivning på alle tidspunkter.

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om netop dit juridiske problem.

Vi ser frem til at høre fra dig.
Dansk , English , Svenska , Norsk nynorsk , Deutsch
Advokat

Certificeringer

Cand.jur
Advokat
Ansvarsforsikring
Medlem af Advokatsamfundet
Ansvarsforsikring

Tjenester

Samejeroverenskomst
Skilsmisse
Stiftelse af virksomhed
Testamente
Boligkøb
Lejekontrakt
Samlivsophør
Ægtepagt
Boligsalg
Privat skifte
Inkasso

Kontaktoplysninger

Lokation

Bedøm virksomheden

Ageras rating star
4.45 / 5 stars 17 reviews
Anders Nyholm ( NB : ønsker ikke efternavn - skriv feks Anders Juul ) for 4 år siden
Valgte Brix og Burmeister ifm skilsmisse. Et lykkeligt valg. Modtog rådgivning, opgaveløsninger og støtte fra øverste hylde. Lynhurtig respons 24-7. Altid hurtigt tilbagekald over telefonen. I en skilsmissesag er der både jura, penge, børneliv og livskvalitet på spil, og jeg mødte en rådgiver, som i den grad forstod at lytte og indleve sig i konflikterne. Men som samtidig gav solidt fagligt funderet modspil og dermed effektiv dynamisk sparring. Jeg følte mig i trygge og solide hænder hele vejen igennem et vanskeligt og krævende forløb. Mine bedste anbefalinger !

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden