Advokatfirmaet Cator Skødstrup
Ageras rating star
4.47 / 5 stars 14 reviews
Advokatfirmaet Cator Skødstrup
Ageras rating star
4.47 / 5 stars 14 reviews

Information

Advokatfirmaet Cator løser opgaver for både private og virksomheder. Det gælder bl.a. køb af fast ejendom, rådgivning vedr. samlivsforhold, ægtepagter, testamenter og personskade.

### Fast ejendom - boligadvokat

Boligadvokat Køb af fast ejendom er en stor beslutning, hvor det har stor betydning af have en advokat til at gennemgå købsaftalen og alle andre dokumenter. Det må ikke gå galt, når fast ejendom skal købes. Som boligadvokat løses også en række andre opgaver fx. oprettelse og tinglysning af skøder. Advokatfirmaet Cator har særlig ekspertise indenfor området fast ejendom. Det er for øjeblikket en særlig pris på køberrådgivning med gennemgang af alle dokumenter, telefonmøde, udformning af godkendelsesskrivelse, kontrol af skøde og refusionsopgørelse for 4.900 kr. inkl. moms.

### Familieret

Måske har du brug for at få løst en opgave på familierettens område. Det kan være en ægtepagt eller et testamente. En ægtepagt kan sikre ligedeling af pensionsopsparing. Et testamente er en meget god idé i flere situationer bl.a. for samlevende, der ikke er gifte. Separation/skilsmisse kommer mange også ud for. Familieretten er et centralt område.

### Personskade

Personskadesager fx fra trafikken varetages også på kontoret. I mange tilfælde er der mulighed for at få erstatning for den skade, man har været udsat for. Personskade er i sig selv belastende så det er en hjælp at få en advokat til at tage sig af det juridiske.

### Ansættelsesret

Hvilket opsigelsesvarsel har medarbejderen krav på? I hvilke situationer er det muligt for en arbejdsgiver at bortvise medarbejderen? Eller hvordan skal et korrekt ansættelsesbevis udformes? Her tilbyder også at hjælpe.
dansk
Advokat

Certificeringer

Cand.jur
Advokat
Medlem af Advokatsamfundet
Ansvarsforsikring

Kontaktoplysninger

Lokation

Bedøm virksomheden

Ageras rating star
4.47 / 5 stars 14 reviews
Kristoffer Sejer Brødløs for 6 år siden

Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra revisorer og advokater, der passer til din opgave og behov.

Bedøm virksomheden