4.25 / 1 bedømmelser

Advokatfirmaet Frank Iburg

Anmod om et gratis tilbud
Få 3 gratis tilbud fra forskellige revisorer i Danmark, så du kan sammenligne

PROFIL

Advokatfirmaet Frank Iburg er en moderne full-service advokatvirksomhed beliggende i attraktive lokaler i det centrale Aarhus.

Advokatfirmaet, der i 1999 blev grundlagt af advokat Frank Iburg, yder rådgivning til erhvervslivet, myndigheder samt til private inden for langt de fleste juridiske fagområder. Advokatfirmaet er landsdækkende, og løser desuden mange opgaver internationalt.

Det er en grundlæggende del af vores målsætning samt af vort værdigrundlag til stadighed at yde rådgivning på et højt kvalitativt og etisk niveau samt, at advokatfirmaets klienter til stadighed sikres en kompetent, personlig og serviceorienteret betjening. Der tages altid udgangspunkt i klientens konkrete behov og interesser med henblik på optimal varetagelse af samme, og vi arbejder målrettet og engageret for til stadighed at præstere en topprofessionel og kvalitativ ydelse til en konkurrencedygtig pris.

Advokatfirmaets dygtige og engagerede medarbejdere er et vigtigt led i de løbende bestræbelser på at realisere firmaets mål og værdier. Udover den viden og erfaring vi har opbygget gennem en lang årrække, ajourfører og udbygger vi kontinuerligt vores viden, gennem løbende efteruddannelse.

Vi kan rigtig godt lide at arbejde med mennesker, og vi er fuldt ud opmærksomme på at god kommunikation er af afgørende betydning i enhver interaktion mellem mennesker og i ethvert samarbejde. Vi har det bedst ved at være i øjenhøjde med vore klienter, og ved hvad der forventes af os.

Læs mere på: http://www.frankiburg.dk/Advokatfirmaet Frank Iburg

Skt. Clemens Torv 17
8000 Aarhus C
  • Ansvarsforsikring
  • Cand.jur
  • Advokat
  • Medlem af Advokatsamfundet
  • Medlem af Danske Advokater
  • Ejendomsadministrator

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsplan
Budget

Ageras indsamler løbende bedømmelser på virksomheder. Bedømmelserne baseres på 5 forskellige parametre, hvorefter brugerens vurderinger sammenfattes til én samlet bedømmelse.


Fin

Super-fin fyr, godt samarbejde. Fuldstændig lige til, opgaven løst til UG, selvom det ikke var verdens sværeste eller største opgave vaer det rart at have en med juridisk baggrund til at udføre den, om man så kunne have lavet det selv eller ej, vil klart anbefale Frank fremover.

- Anders Husum
Bedømt d. 28/06/2016