Advokatfirmaet Frank Iburg Aarhus C
Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews
Advokatfirmaet Frank Iburg Aarhus C
Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews

Information

PROFIL

Advokatfirmaet Frank Iburg er en moderne full-service advokatvirksomhed beliggende i attraktive lokaler i det centrale Aarhus.

Advokatfirmaet, der i 1999 blev grundlagt af advokat Frank Iburg, yder rådgivning til erhvervslivet, myndigheder samt til private inden for langt de fleste juridiske fagområder. Advokatfirmaet er landsdækkende, og løser desuden mange opgaver internationalt.

Det er en grundlæggende del af vores målsætning samt af vort værdigrundlag til stadighed at yde rådgivning på et højt kvalitativt og etisk niveau samt, at advokatfirmaets klienter til stadighed sikres en kompetent, personlig og serviceorienteret betjening. Der tages altid udgangspunkt i klientens konkrete behov og interesser med henblik på optimal varetagelse af samme, og vi arbejder målrettet og engageret for til stadighed at præstere en topprofessionel og kvalitativ ydelse til en konkurrencedygtig pris.

Advokatfirmaets dygtige og engagerede medarbejdere er et vigtigt led i de løbende bestræbelser på at realisere firmaets mål og værdier. Udover den viden og erfaring vi har opbygget gennem en lang årrække, ajourfører og udbygger vi kontinuerligt vores viden, gennem løbende efteruddannelse.

Vi kan rigtig godt lide at arbejde med mennesker, og vi er fuldt ud opmærksomme på at god kommunikation er af afgørende betydning i enhver interaktion mellem mennesker og i ethvert samarbejde. Vi har det bedst ved at være i øjenhøjde med vore klienter, og ved hvad der forventes af os.

Læs mere på: http://www.frankiburg.dk/
Dansk
Advokat

Certificeringer

Ansvarsforsikring
Cand.jur
Advokat
Medlem af Advokatsamfundet
Medlem af Danske Advokater
Ejendomsadministrator

Kontaktoplysninger

Lokation

Bedøm virksomheden

Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews
Anders Husum for 7 år siden
Super-fin fyr, godt samarbejde. Fuldstændig lige til, opgaven løst til UG, selvom det ikke var verdens sværeste eller største opgave vaer det rart at have en med juridisk baggrund til at udføre den, om man så kunne have lavet det selv eller ej, vil klart anbefale Frank fremover.

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden