Advokatfirmaet Gabriel Tølløse
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Advokatfirmaet Gabriel Tølløse
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Advokatfirmaet Gabriel er et mindre advokatfirma, der lægger vægt på den personlige betjening og et højt fagligt niveau. Vi har særlige kompetencer vedrørende planlægning, projektering, opførelse, entreprise, salg og udlejning af fast ejendom samt Inkasso og Drift, Rekonstruktion, Likvidation og Konkursbehandling af virksomheder.

For privatpersoner løser vi de fleste juridiske problemer – herunder boligkøb, testamenter, bodeling, gældssanering, lejeforhold, retssager og retshjælpssager.

Vi har ”standardpriser på standardopgaver” inden for køb af bolig, udfærdigelse af testamenter og ægtepagter samt etablering af selskaber – herudover er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os for et tilbud på løsning af netop din opgave.

Vi lægger vægt på en høj faglig standard og et indgående kendskab til vores kunder og deres brancheområder. Som virksomhedernes daglige sparringspartner giver vi altid en individuel, løsningsorienteret rådgivning på en uformel og forståelig måde og med respekt for kundernes integritet.

Når løsningen af din opgave kræver helt særlig specialviden, sørger vi naturligvis for at du får den nødvendige assistance der sikrer det bedst mulige resultat.
Advokat

Certificeringer

Advokat
Medlem af Advokatsamfundet
Medlem af Danske Advokater
Ansvarsforsikring
Cand.jur

Lokation

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden