Advokatfirmaet Henrik Skaarup Brønderslev
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Advokatfirmaet Henrik Skaarup Brønderslev
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

ADVOKATFIRMAET HENRIK SKAARUP – MEGET MERE END BLOT ET ORDINÆRT ADVOKATFIRMA!

Advokatfirmaet beskæftiger sig med alle almindelige advokatopgaver, men på en måde der har fokus på resultater, merværdi for kunden, samtidigt med at der fokuseres på kundens omkostningsniveau og begrebet ventetider!

Samtlige vore medarbejdere, advokater såvel som øvrige samarbejder med engagement om at give samtlige advokatfirmaets kunder en oplevelse af effektivitet, købmandssans og serviceniveau.

Advokatfirmaet Henrik Skaarups juridiske medarbejdere besidder hver egne specialer, men mestrer al generel rådgivning af samtlige advokatfirmaets kunder på et højt fagligt og etisk niveau.

Advokatfirmaet Henrik Skaarups advokater er beskikkede af Justitsministeriet i Danmark, er medlemmer af Advokatsamfundet, og er omfattet af lovpligtig ansvarsforsikring og garantiordning tegnet i Codan Forsikring A/S, Hedeager 1, 8200 Århus N.

Advokatfirmaet Henrik Skaarup anvender ikke aftaleklausuler om lovvalg og/eller værneting, medmindre dette aftales med klienten.

Advokatfirmaet Henrik Skaarup er en enkelmandsvirksomhed og drives under cvr.nr. 74 82 35 13
Dansk
Advokat

Certificeringer

Cand.jur
Advokat
Møderet for Højesteret
Medlem af Advokatsamfundet
Ansvarsforsikring
Møderet for Landsret

Kontaktoplysninger

Lokation

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden