Advokatfirmaet Isaksen & Nomanni - Odense Odense C
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Advokatfirmaet Isaksen & Nomanni - Odense Odense C
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Advokatfirmaet Isaksen & Nomanni er en moderne advokatvirksomhed, som blev etableret i 1978. Advokatfirmaet består i dag af 6 partnere, 7 ansatte advokater og fuldmægtige samt 14 advokatsekretærer og administrative medarbejdere.

Advokatfirmaet har kontorer i Aarhus, Odense, København og Odder.

Vi lægger vægt på at være den rigtige samarbejdspartner for både private og erhvervsvirksomheder. Vores klienter kommer fra alle sider af erhvervslivet: håndværksmestre, detailhandlende, produktionsvirksomheder, pengeinstitutter, koncerner og børsnoterede selskaber. Desuden rådgiver vi forsyningsselskaber, foreninger og private personer.

Vi satser på effektivitet og dermed konkurrencedygtighed gennem maksimal brug af informationsteknologi. Vi har de mest avancerede edb-systemer, direkte adgang til alle relevante databaser og registre indenfor jura og erhvervsliv, og en rationel intern sagsbehandling.

Advokatfirmaet Isaksen & Nomanni er en moderne advokatvirksomhed med en lokal profil og med kunder fra hele landet. Vi har et netværk af gode samarbejdspartnere i ind- og udland, og kan løse juridiske problemer, uanset om det er helt lokalt eller rækker uden for landets grænser.

Certificeringer

Cand.jur
Advokat
Møderet for Landsret
Møderet for Højesteret
Medlem af Advokatsamfundet
Medlem af Danske Advokater
Ansvarsforsikring

Lokation

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden