4.50 / 5 bedømmelser

Advokatfirmaet Marianna Bækkel

Anmod om et gratis tilbud
Få 3 gratis tilbud fra forskellige revisorer i Danmark, så du kan sammenligne

MBA er en virksomhed hvor viden, menneskelig indlevelse, service og individuelle spidskompetencer gør, at vores kunder og klienter i tæt samarbejde direkte med mine medarbejdere, får løst mange forretningsmæssige og privat juridiske opgaver.

Vi servicerer privat såvel erhverskunder i et koncept hvor stærke alliancer og tætte relationer på tværs af brancher, bidrager til helhedsløsninger med udgangspunkt i kundens og klientens behov. Med en stor forståelse for forretningsmæssige og menneskelige aspekter og forhold.

MBA løser opgaver og rådgiver i tæt samarbejde med kunder, samarbejdspartnere efter strenge etiske og moralske grundholdninger.

Vi er selvfølgelig fuldt ansvarsforsikrede i overensstemmelse med advokatsamfundets krav til advokatvirksomheder.Advokatfirmaet Marianna Bækkel

Bakkekildegaard Esrumvej 455 3230 Græsted
3230 Græsted
  • Ansvarsforsikring
  • Cand.jur
  • Advokat
  • Medlem af Advokatsamfundet
  • Ejendomsadministrator

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsplan
Budget

Ageras indsamler løbende bedømmelser på virksomheder. Bedømmelserne baseres på 5 forskellige parametre, hvorefter brugerens vurderinger sammenfattes til én samlet bedømmelse.


SKILSMISSE

Marianna er bare en SUPER god og dejlig støtte, os selv om man ikke har så meget at gøre godt med i form af penge, men så snart jeg er kommet ud af min skilsmisse som nu har varet over 7 år ja 7 år vil jeg bestemt sende en kæmpe buket til Marianna med tak og vejleding. Gid der var flere af hendes slags.
Hilsen Pensionisten
Korsør

- kenneth Lindenskov
Bedømt d. 17/07/2016

Alt blev udført tilfredsstillende

Venlig og kvalificeret hjælp. Kan kun anbefale Stefan.

- Anne Søndergaard
Bedømt d. 06/11/2014

Super

Marianna er ekstrem behjælplig, hun har nu snart i et år kæmpet for min dejlige søn og jeg, Marianna har både hjulpet mig som min advokat og på personlig plan.

Vi er taknemlige.

Mvh
Aslan og Cengiz

- Cengiz Aydin
Bedømt d. 06/11/2014

Stor ros til Marianna Bækkel

Jeg fik gennem jer en super god advokat for nogen måneder siden. Marianna Bækkel, hun hjalp min søn og mig med at vinde en bopælssag, hvor det var min søns ønsker der var i højsæde. Mine oplevelser omkring hende er super positive, hun informere, har menneskesyn og stor forståelse når tingene ser allermest sort ud. Jeg har stor ros til hendes firma og hendes arbejde. Vi holder stadig kontakten, grundet det gode samarbejde.

- Karina Anette Poulsen Prehn
Bedømt d. 05/05/2014

Dygtig og engageret service

Dygtig og ikke mindst meget engageret service marianne levere. Der var et par enkelte sjuskefejl fra hendes sekræter, men dette blev der dog hurtigt rettet op på.

- Henrik Bliesman
Bedømt d. 11/03/2014