Advokatfirmaet Søren V. Andreasen Auning
Ageras rating star
4 / 5 stars 3 reviews
Advokatfirmaet Søren V. Andreasen Auning
Ageras rating star
4 / 5 stars 3 reviews

Information

ADVOKATFIRMAET SØREN V. ANDREASEN Vi er advokater og rådgiver hver dag personer over hele landet indenfor en lang række juridiske emner. Du er meget velkommen til helt gratis og uforpligtende at ringe til os med dine spørgsmål, og vi kan samtidig give dig et godt tilbud på vores rådgivning. Advokatfirmaet Søren V. Andreasen ApS beskæftiger sig først og fremmest med det, der i daglig tale kaldes almen advokatpraksis, herunder Ejendomshandler, Retssager, Inkasso, Selskabsret, Kontrakter, Landboret, Dødsbobehandling, Økonomisk rekonstruktion, Erstatningssager, Lejemål, Forpagtning, Testamenter/arveret, Familieret.
Dansk
Advokat

Certificeringer

Cand.jur
Ansvarsforsikring
Ejendomsadministrator

Kontaktoplysninger

Lokation

Bedøm virksomheden

Ageras rating star
4 / 5 stars 3 reviews
Ejnar Hansen for 7 år siden
Selv om vi ikke er helt færdige, kan jeg på nuværende tidspunkt stærkt anbefale Advokatfirmaet til andre, der har behov for Advokatbistand. Betjeningen har været til Ug, og salæret yderst rimeligt. Også en tak til Ageras og Henrik Laursen, for hjælp og god orientering under handelsforløbet Med venlig hilsen Ejnar Hansen

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden