Advokatfirmaet Stenum v/ Jørgen Stenum Aars
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Advokatfirmaet Stenum v/ Jørgen Stenum Aars
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Vi yder rådgivning og bistand på en række kerneområder inden for juraen hvilket du kan læse nærmere om under fanen "arbejdsområder".

Advokatfirmaet sætter dig som klient/kunde i centrum og vi yder rådgivning og sagsbehandling ud fra dine individuelle behov.

Vi yder vores rådgivning med empati og indlevelse uden at dette påvirker vores skarpe, faglige og juridiske vurderinger uanset om det drejer sig om virksomheds rådgivning, stærkt personlige sager eller noget helt tredje.

Vi er gode til at lytte idet mange års erfaring har lært os vigtigheden af at trænge ned og forstå årsagen og motiverne bag en problemstilling inden vi rådgiver.

Vi ser det som vores fornemmeste opgave at forebygge og undgå problemer og konflikter, men når og hvis problemer og konflikter opstår yder vi en professionel, faglig, skarp og engageret indsats for at løse problemerne bedst og hurtigst mulig.

Vi er ærlige og direkte i vores rådgivning og tilkendegiver når en sag ikke har udsigt til at kunne gennemføres med held.

Vi forbeholder os således også at afvise sager med et spinkelt grundlag idet vi mener at dette tjener både kunden og os bedst, idet du som kunde undgår unødvendige udgifter og idet vi ikke ønsker at behandle en sag vi ikke tror på.

Vi tillader os at stiller krav til vores kunder om at de ligeledes er engageret, idet grundlaget for et godt samarbejde og et godt resultat er at også vores kunder er engageret i deres sager.
Dansk
Advokat

Certificeringer

Cand.jur
Medlem af Danske Advokater
Ansvarsforsikring
Advokat
Møderet for Landsret
Møderet for Højesteret
Medlem af Advokatsamfundet

Kontaktoplysninger

Lokation

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden