4.25 / 1 bedømmelser

Advokatfirmaet Vingaardshus A/S

Anmod om et gratis tilbud
Få 3 gratis tilbud fra forskellige revisorer i Danmark, så du kan sammenligne

Advokatfirmaet Vingaardshus i Aalborg blev etableret i 1970. Vi er i dag Nordjyllands største advokathus med 51 kompetente medarbejdere, heraf 22 advokater.

Hos Advokatfirmaet Vingaardshus rådgiver vi erhvervsvirksomheder, offentlige myndigheder, organisationer og privatpersoner inden for alle væsentlige juridiske områder.

Det er vores erfaring, at et fortroligt samarbejde præget af høj faglighed, hurtig sagsbehandling og indgående kendskab til klientens særlige forhold er afgørende for et godt resultat.

For at sikre kontinuitet tilknyttes vores klienter i Advokatfirmaet Vingaardshus altid en fast advokat, der efter behov kan trække på specialviden fra vores forskellige specialister og specialafdelinger. Herved sikres vores klienter en personlig og målrettet rådgivning på højeste faglige niveau.

Vores rådgivning kan sammenfattes i 3 ord – engagement, kompetence og tilgængelighed.

Velkommen hos Vingaardshus - vi har mere end 40 års erfaring med juridisk rådgivning af det nordjyske erhvervsliv – og nordjyderne.Advokatfirmaet Vingaardshus A/S

Vingårdsgade 22
9000 Aalborg
  • Cand.jur
  • Advokat
  • Møderet for Landsret
  • Møderet for Højesteret
  • Medlem af Advokatsamfundet
  • Medlem af Danske Advokater
  • Ansvarsforsikring

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsplan
Budget

Ageras indsamler løbende bedømmelser på virksomheder. Bedømmelserne baseres på 5 forskellige parametre, hvorefter brugerens vurderinger sammenfattes til én samlet bedømmelse.


God behandling og god pris.

perfekt behandling af det jeg henvendte mig for.

- Kim Rosenbæk Brixstein
Bedømt d. 23/10/2014