Advokatkontoret Khl ApS Kolding
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Advokatkontoret Khl ApS Kolding
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Advokatkontoret KHL ApS er et moderne forretningsorienteret advokatkontor, hvor du er i centrum. Vi yder juridisk rådgivning og bistand til konkurrencedygtige priser og kort fortalt lægger vi vægt på:

\- være tilgængelige

\- have høj, faglig standard

\- vores bistand er vedkommende

\- løsninger og rådgivning passer til dig og dine behov

Advokatkontoret KHL henvender sig til erhvervslivet, men yder også rådgivning om privatlivets retsforhold. Advokatkontoret KHL er et full-service advokatkontor og vi beskæftiger vi os med de fleste retslige områder:

Handel med fast ejendom

Landbrugets retsforhold

Naturbeskyttelsesloven og andre naturregulerende regler, herunder vandløbsloven

Rådgivning af iværksættere

Selskabsret, herunder valg af selskabsform, etablering/stiftelse, omstrukturering,

Køb og salg af virksomhed og generationsskifte.

Kontrakter

Ansættelsesret

Entreprise og byggesager

Lejeret

Inkasso

Familiens retsforhold, herunder testamenter og ægtepagter

Arveret, herunder bobehandling

Alle advokater i Advokatkontoret KHL er beskikkede af Justitsministeriet i Danmark, medlem af Advokatsamfundet og Danske Advokater. Særlige regler for udøvelse af advokatvirksomhed kan ses på www.advokatsamfundet.dk.

Advokatkontoret KHL har tegnet forskriftsmæssig ansvarsforsikring i HDI-Gerling Forsikring og stillet garanti samme sted efter de af Advokatsamfundet fastsatte regler.

Advokatansvarsforsikringen dækker al advokatvirksomhed, uanset hvor den udøves. Advokatkontoret KHL’s står ved vores arbejde, og er erstatningsansvarlige for rådgivning i henhold til almindelige erstatningsregler. Advokatkontoret KHL’s hæftelse er dog begrænset for hver sag til det dækningsmaksimum, der følger af advokatansvarsforsikringen.

Advokatkontoret KHL hæfter ikke for yderligere tab, ej heller for indirekte tab og driftstab. Der kan indgås aftale om særskilt forsikringsdækning i sager, der involverer store værdier.
Dansk
Advokat

Certificeringer

Cand.jur
Advokat
Medlem af Advokatsamfundet
Medlem af Danske Advokater
Ansvarsforsikring

Kontaktoplysninger

Lokation

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden