AE REGNSKAB Brabrand
Ageras rating star
3.67 / 5 stars 3 reviews
AE REGNSKAB Brabrand
Ageras rating star
3.67 / 5 stars 3 reviews

Information

Min baggrund for at starte som selvstændig og tilbyde regnskabsassistance til små og mellemstore virksomheder er mine sidste 10 års erfaring fra revisionsbranchen, derudover har jeg i nogle år forinden arbejdet som regnskabsmedarbejder i en privat virksomhed.

Jeg brænder nu for at servicere mine egne klienter og bidrage til, at de får det optimale ud af deres regnskabsrådgivning og samtidig får det til en særdeles fordelagtig pris. Jeg påtager mig alle regnskabsopgaver – og du får mere tid til at beskæftige dig med de opgaver, som du formodentlig aldrig har tid nok til.

Om mig selv kan jeg fortælle:

- Jeg har i årevis rådgivet mine klienter om, hvordan de udnytter deres fradrag bedst mulig og ikke betaler for meget i moms og skat, ligesom jeg har opstillet regnskaber, udarbejdet selvangivelser og klargjort alt til revisionen

- Jeg overholder alle deadlines, jeg er vant til alle typer regnskabsopgaver f.eks. finansbogholderi, debitor/kreditorstyring, lønbehandling, betaling af ferie/sygedagpenge og diverse andre regnskabsopgaver.

- Jeg er meget struktureret, arbejder hurtigt og omhyggelig, og jeg engagerer mig 100% i mine klienters opgaver og sætter en ære i alt stemmer til punkt og prikke.

Jeg kommer meget gerne til et uforpligtende møde, hvor I kan danne jer et indtryk af mig.
Revisor

Certificeringer

Ansvarsforsikring
Medlem af CEREDA

Kontaktoplysninger

Lokation

Bedøm virksomheden

Ageras rating star
3.67 / 5 stars 3 reviews
Drum Limousine for 5 år siden
Vi kunne ikke få de det timeantal hun fakturerede til at stemme. Da hun blev konfronteret på mail, svarede hun, at hvis vi ikke var tilfredse, så kunne vi bare finde en anden. Vi fik en rigtig god pris mente hun. Vedkommende fakturerede ½ time for at lave løn til 1 person i Danløn. Dette arbejde tager max 5 minutter. Hun blev fyret og efterfølgende har vores nye bogholder og revisor følgende emner, som de mener er fyldt med fejl eller slet ikke lavet. 1. Generelt manglende afstemninger af konti i balancen 2. Manglende debitor og kreditorafstemninger 3. Manglende momsafstemning, som i langt de fleste perioder er indberettet med mindre tal end faktiske tal i bogholderiet 4. Posteringer på fejlkonto for samlet 130.000, hvilket resulterer i manglende momsposteringer og en ukorrekt resultatopgørelse 5. Ingen opmærksomhed på løbende tilretninger på C5 opsætninger, således værdi af varelager er korrekt. Dette gælder både kostpriser og løbende ændringer af valutakurser. 6. Ingen afslutning/kørsel af primoposteringer efter afsluttet regnskabsår, hvilket giver et manglende overblik af omsætning og resultat i nyt år 7. Manglende indberetning af b-indkomst på medarbejder 8. Manglende afstemning af Teller (Nets) afregninger, således betalinger af webshop ordrer ikke er registreret korrekt. Der er kun bogført bevægelser på en Teller-konto, selvom vi reelt har 2 Teller-konti.

Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra revisorer og advokater, der passer til din opgave og behov.

Bedøm virksomheden