Agrolaw Aarhus N
Ageras rating star
4.4 / 5 stars 2 reviews
Agrolaw Aarhus N
Ageras rating star
4.4 / 5 stars 2 reviews

Information

Advokatfirma specialiseret i landbrugsjura.

Agrolaw rådgiver landmænd og andre, der bor på landet. Mit mål er, at du skal blive tryg ved at træffe din beslutning. Om det så drejer sig om køb eller salg af landbrug, hesteejendom eller anden mindre landejendom, forpagtning, juridiske forhold omkring den løbende drift, natur og miljø eller overvejelser om generationsskifte.

Agrolaw deler gerne viden til gavn for landmænd. På http://www.agrolaw.dk/ kan du tilmelde dig mit nyhedsbrev og læse mere om de værdier, som jeg arbejder ud fra.

På http://www.agrolaw.dk/ kan du også finde svar på spørgsmål om f.eks. forpagtning og handel med landbrugsejendomme.

Du er altid velkommen til at ringe for at få en uforpligtende drøftelse af den opgave, som du står foran.
Dansk
Advokat

Certificeringer

Medlem af Advokatsamfundet
Ansvarsforsikring
Advokat
Medlem af Danske Advokater
Cand.jur

Kontaktoplysninger

Lokation

Bedøm virksomheden

Ageras rating star
4.4 / 5 stars 2 reviews
Peder Frandsen for 7 år siden
I forbindelse med selvsalg af vores landbrugsejendom har vi fået en super og omfattende rådgivning. Tilmed "leverede" advokaten også langt tid efter normal "åbningstid" da det skulle gå stærkt. Firmaet her er et foregangseksempel for andre advokater til at følge. Idet man får noget for sine penge og ikke har en følelse af at blive flået. Vi valgte firmaet her. Ikke fordi de var det billigste tilbud. Men fordi de ved hvad de taler om. De er hurtige og de prisen er fair. Vi vil benytte AGRO LAW igen når vi skal ud og købe en ny ejendom.

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden