AHconsulting P/S Charlottenlund
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
AHconsulting P/S Charlottenlund
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Vi tilbyder din virksomhed økonomisk assistance indenfor alle de primære discipliner, som en økonomifunktion eller en økonomichef varetager – bogholderi, regnskab, budgettering, afstemning, intern som ekstern rapportering m.v. Vores arbejdsfelt dækker såvel det udførende, det analytiske som det projektorienterede.

AHconsulting er den ideelle samarbejdspartner for dig, der sidder i en lille eller en mellemstor virksomhed, og som ønsker en professionel håndtering af høj kvalitet indenfor de økonomiske rutiner og/eller de økonomiske projektopgaver i virksomheden.

Vi tilbyder regnskabsassistance med alt fra bilagsregistrering til årsrapporter. Og vi tilbyder interim management, hvor vi bl.a. kan indgå som en midlertidig del ledelsen – f.eks. hvis din virksomhed søger en ny økonomichef, og økonomiopgaverne skal løses forsvarligt, indtil stillingen er genbesat. Endvidere har vi stor erfaring med at indtræde i og hjælpe med virksomhedernes bestyrelsesarbejde.

I samarbejdet med AHconsulting er du altid garanteret, at det er den samme person, der udfører opgaverne – så det opnåede kendskab til netop din virksomhed bevares og håndteres på bedste vis. Herudover sætter vi en ære i, at alle din virksomheds økonomiske data forbliver internt i din virksomhed. Vores arbejde foregår ved log-in på jeres system. Det giver jer sikkerhed, ejerskab og fuld kontrol.
dansk
Bogholder

Kontaktoplysninger

Lokation

Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra revisorer og advokater, der passer til din opgave og behov.

Bedøm virksomheden
Vælg service
Beskriv din sag
Kontaktoplysninger

Hvilken samarbejdspartner søger du?

Advokat/Jurist

Advokat

Jurist

< Tilbage

Næste

Du behøver ikke at komme med en detaljeret beskrivelse. Vores eksperter vil validere din sag, før vi matcher dig med relevante rådgivere.

< Tilbage

Læs vores privatlivspolitik

< Tilbage

Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Bedøm virksomheden
Din vurdering
Din bedømmelse
Dine oplysninger
Kvalitet Kvaliteten af det udførte arbejde

Kontakt Evnen til at holde kontakt

Ekspertise Ekspertise med arbejdsområdet

Tidsplan Evnen til at overholde deadlines

Budget Evnen til at overholde budgettet

< Tilbage

Næste