AHconsulting P/S Charlottenlund
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
AHconsulting P/S Charlottenlund
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Vi tilbyder din virksomhed økonomisk assistance indenfor alle de primære discipliner, som en økonomifunktion eller en økonomichef varetager – bogholderi, regnskab, budgettering, afstemning, intern som ekstern rapportering m.v. Vores arbejdsfelt dækker såvel det udførende, det analytiske som det projektorienterede.

AHconsulting er den ideelle samarbejdspartner for dig, der sidder i en lille eller en mellemstor virksomhed, og som ønsker en professionel håndtering af høj kvalitet indenfor de økonomiske rutiner og/eller de økonomiske projektopgaver i virksomheden.

Vi tilbyder regnskabsassistance med alt fra bilagsregistrering til årsrapporter. Og vi tilbyder interim management, hvor vi bl.a. kan indgå som en midlertidig del ledelsen – f.eks. hvis din virksomhed søger en ny økonomichef, og økonomiopgaverne skal løses forsvarligt, indtil stillingen er genbesat. Endvidere har vi stor erfaring med at indtræde i og hjælpe med virksomhedernes bestyrelsesarbejde.

I samarbejdet med AHconsulting er du altid garanteret, at det er den samme person, der udfører opgaverne – så det opnåede kendskab til netop din virksomhed bevares og håndteres på bedste vis. Herudover sætter vi en ære i, at alle din virksomheds økonomiske data forbliver internt i din virksomhed. Vores arbejde foregår ved log-in på jeres system. Det giver jer sikkerhed, ejerskab og fuld kontrol.
Dansk
Bogholder

Kontaktoplysninger

Lokation

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden