AJ Regnskab ApS Farum
Ageras rating star
3.77 / 5 stars 10 reviews
AJ Regnskab ApS Farum
Ageras rating star
3.77 / 5 stars 10 reviews

Information

AJ Regnskab varetager alt regnskab og bogholderi for små og mellemstore virksomheder.

Vi tilbyder bogføring, regnskab, lønbehandling, Afstemninger, rådgivning, årsregnskab for enkeltmandsvirksomheder og mindre selskaber uden revisionspligt. Vi er også samarbejdspartner med revisionsselskaber. Hvis der er revisionspligt, klarer vi også det igennem vores samarbejdspartner.

Vi arbejder i de fleste økonomi systemer og løn systemer C5, XAL, Dynamic NAV, Axapter, SAP, Summasumarum, Dinero, Mamut mm. Vi er samarbejdspartner på E-conomic, Winfinans og Danløn. Vi hjælper med oprettelse og opsætning.

AJ Regnskab er et mindre firma, hvor vores kunder er i focus. Kvalitet, loyalitet og effektivitet er vores kendetegn.

Mvh

AJ Regnskab ApS

Rådhustorvet 7,2

3520 Farum
Bogholder

Certificeringer

Ansvarsforsikring
Dinero-ekspert

Lokation

Bedøm virksomheden

Ageras rating star
3.77 / 5 stars 10 reviews
Lars Sørensen for 3 år siden
Fejl i regnskab blev aldrig rettet, og er bange for at der er flere fejl i tidligere regnskaber. Kan ikke kontaktaktes og vender ikke tilbage.

Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra revisorer og advokater, der passer til din opgave og behov.

Bedøm virksomheden
Vælg service
Beskriv din sag
Kontaktoplysninger

Hvilken samarbejdspartner søger du?

Advokat/Jurist

Advokat

Jurist

< Tilbage

Næste

Du behøver ikke at komme med en detaljeret beskrivelse. Vores eksperter vil validere din sag, før vi matcher dig med relevante rådgivere.

< Tilbage

Læs vores privatlivspolitik

< Tilbage

Ageras rating star
3.77 / 5 stars 10 reviews
Lars Sørensen for 3 år siden
Fejl i regnskab blev aldrig rettet, og er bange for at der er flere fejl i tidligere regnskaber. Kan ikke kontaktaktes og vender ikke tilbage.
MK for 6 år siden
Kan ikke få fat på Jimmy Hall der har firmaet og som er den eneste mand der. Nogle ting der er aftalt bliver ikke udført eller får man ikke svar på om de er udført Momsregnskab er blevet indgivet for sent Bare ikke i orden af drive et firma på den måde
Diana for 6 år siden
Man kan ikke komme i kontakt med ham. Har brugt AJ Regnskab gennem flere år. De var gode tidligere, men har nu skiftet da han løb fra en udestående faktura fra os, da vi havde gensidigt partnerskab.
Tore Schøt Jensen for 7 år siden
Rar og vendlig men er ikke alt for hurtig til at svare på mail's.
Ken Riberholt-Rischel for 7 år siden
Meget kundevenlige og behagelige personer..
Klaus Hansen for 7 år siden
De virkede meget flinke og pålidelige, men desværre levede kvaliteten af arbejdet ikke op til forventningen. Jeg fandt flere fejl i den udarbejdede årsrapport, men det var næsten umuligt at komme i kontakt med dem. Selvangivelsen til SKAT blev indberettet uden jeg fik mulighed for at godkende, hvad der blev indberettet forinden. Også den var der fejl i. Jeg opgav til sidst at komme i kontakt med dem og kontaktede derfor anden revisor om at rette op på deres fejl. Og da jeg året efter skulle have udarbejdet årsrapport ved anden revisor, løb der også ekstra timer oveni pga. de fejl de havde lavet hos AJ Regnskab.
Alexander Wiberg, Dansk DJ Service for 7 år siden
AJ Regnskab har vist sig at være det helt rigtige valg for vores virksomhed. De er dygtige, fleksible, punktlige og er i det hele taget alt man kan ønske sig af en dygtig revisor. Vi benytter både AJ Regnskab til bogholderi og revision. Mvh. Alexander Wiberg Dansk DJ Service www.ddjs.dk
Winfinans ApS for 8 år siden
Vi har benyttet AJ Regnskab til de sidste 3 årsafslutninger med alt klar til revisor. I løbet af året har vi benyttet dem til vejledning og forskellige opgaver inden for bogholderi og regnskab, altid med stor tilfredshed.
BJ Maleren for 8 år siden
AJ Regnskab står for bogføring (kvt. vis) og udarbejdelse af mit regnskab. Det er jeg super tilfreds med. Tingene bliver lavet til tiden og til den aftalte pris. Kan klart anbefales.
Phillip & Co / BlochMedia.dk for 8 år siden
AJ Regnskab laver mit års regnskab og indberetter alt til SKAT og Moms! Mens jeg selv bogføre i Dinero og AJ Regnskab følger med på sidelinjen og sikre jeg bogføre rigtigt selv. Super flike - Ikke så meget pis, det virker bare! :-)
Bedøm virksomheden
Din vurdering
Din bedømmelse
Dine oplysninger
Kvalitet Kvaliteten af det udførte arbejde

Kontakt Evnen til at holde kontakt

Ekspertise Ekspertise med arbejdsområdet

Tidsplan Evnen til at overholde deadlines

Budget Evnen til at overholde budgettet

< Tilbage

Næste