Ajour Bogføring Ballerup
Ageras rating star
4.5 / 5 stars 3 reviews
Ajour Bogføring Ballerup
Ageras rating star
4.5 / 5 stars 3 reviews

Information

Ajour Bogføring er en personlig ejet virksomhed. Jeg har beskæftiget mig med bogholderi i 38 år. I en del år var jeg ansat inden for revisionsbranchen. Jeg startede selvstændig virksomhed op i 2005 sideløbende med mine 2 deltidsjob som bogholder/regnskabsansvarlig. Mine erfaringer er følgende: Bogføring, fakturering, debitor-kreditorstyring, løn- og gager, momsregnskab, likviditetsstyring, analyse, afstemninger og årsregnskab færdig til revisor. Udarbejdelse af periode- og årsregnskaber samt udarbejdelse af selvangivelser. Mit kundegrundlag er både enkeltmandsvirksomheder og Aps. For enkeltmandsvirksomhederne laver jeg årsrapport og selvangivelse. De ApS som har tilknyttet en revisor laver jeg alt færdig og aflevere til revisionsfirmaet De ApS som ikke har en revisor laver jeg årsrapport og selvangivelse i samråd med en cand.merc.

Du kan se mere om, hvad jeg kan hjælpe dig med på min hjemmeside: www.ajourregnskab.dk
Dansk
Fremragende score
Bogholder

Certificeringer

Ansvarsforsikring

Kontaktoplysninger

Lokation

Bedøm virksomheden

Ageras rating star
4.5 / 5 stars 3 reviews
Carsten Schmidt for 7 år siden
“Jeg har gennem de seneste 15 år samarbejdet med Ajour Bogføring v/Doris Olesen omkring varierende regnskabs-, skatte- og rådgivnings-opgaver. Ajour Bogføring har den regnskabsmæssige ekspertise og naturlige interesse for kunden og dennes bogholderi, hvilket er medvirkende til at sikre en optimal og rettidig løsning af opgaven. ”

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden