4.50 / 3 bedømmelser

Ajour Bogføring

Anmod om et gratis tilbud
Få 3 gratis tilbud fra forskellige revisorer i Danmark, så du kan sammenligne

Ajour Bogføring er en personlig ejet virksomhed. Jeg har beskæftiget mig med bogholderi i 38 år. I en del år var jeg ansat inden for revisionsbranchen. Jeg startede selvstændig virksomhed op i 2005 sideløbende med mine 2 deltidsjob som bogholder/regnskabsansvarlig. Mine erfaringer er følgende: Bogføring, fakturering, debitor-kreditorstyring, løn- og gager, momsregnskab, likviditetsstyring, analyse, afstemninger og årsregnskab færdig til revisor. Udarbejdelse af periode- og årsregnskaber samt udarbejdelse af selvangivelser. Mit kundegrundlag er både enkeltmandsvirksomheder og Aps. For enkeltmandsvirksomhederne laver jeg årsrapport og selvangivelse. De ApS som har tilknyttet en revisor laver jeg alt færdig og aflevere til revisionsfirmaet De ApS som ikke har en revisor laver jeg årsrapport og selvangivelse i samråd med en cand.merc.

Du kan se mere om, hvad jeg kan hjælpe dig med på min hjemmeside: www.ajourregnskab.dkAjour Bogføring

Slettebjergvej 5
2750 Ballerup
  • Ansvarsforsikring

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsplan
Budget

Ageras indsamler løbende bedømmelser på virksomheder. Bedømmelserne baseres på 5 forskellige parametre, hvorefter brugerens vurderinger sammenfattes til én samlet bedømmelse.


Ekspertise og interesse for dig som kunde

“Jeg har gennem de seneste 15 år samarbejdet med Ajour Bogføring v/Doris Olesen omkring varierende regnskabs-, skatte- og rådgivnings-opgaver.

Ajour Bogføring har den regnskabsmæssige ekspertise og naturlige interesse for kunden og dennes bogholderi, hvilket er medvirkende til at sikre en optimal og rettidig løsning af opgaven. ”

- Carsten Schmidt
Bedømt d. 17/10/2016

Ajour Bogføring – God og kompetent rådgivning

Yder altid en rigtig god service. Bogføringen bliver udført korrekt og til tiden.
Jeg har gennem en længere periode samarbejdet med Ajour Bogføring før jeg gik på pension. Det fungerede perfekt og kan derfor give min klare anbefaling til Ajour Bogføring

Doris har styr på tingene – og er yderst kompetent og ikke mindst meget fleksibel og bruger et absolut minimum af tid på bogføring.
Doris ved rigtig meget indenfor sit fag og deler gerne ud af det. Det er dejligt og føler virkelig man er i gode hænder - en tryg fornemmelse.

Doris siger tingene som de er. Hun er god at sparre med på mange områder, især omkring bogholderiet, men også om brugen af Economic, Dataløn, moms og skat.
Er der spørgsmål udenfor hendes kompetencefelt, har hun et godt bagland at trække på, så hun altid hurtigt kan vende tilbage.

Inge
IMB Bogføring

- IMB Bogføring
Bedømt d. 13/10/2016

Fantastisk stabil og professionel bogføring

Da jeg startede som selvstændig tilbage i 2006, var der mange ting der skulle læres og holdes styr på og læres. Det var en rigtig dejlig hjælp og befrielse, da jeg begyndte mit samarbejde med Doris hos Ajour Bogføring.

Jeg føler mig helt tryg og ved at hun til hver en tid har styr på ALT og der mangler ikke så meget som et bilag så bliver der rettet op. Hun aflevere så fine årsregnskaber, at revisoren må arbejde til det halve, da der ingen fejl er at finde.

Det giver mig mulighed og ro til, at koncentrere mig om mit arbejde i dagligdagen. Jeg skal ikke bruge mine aftener, eller gå og være nervøs – for jeg ved, at der er styr på tingene.

Jeg anbefaler varmt Doris/Ajour Bogføring til alle erhvervsdrivende der ønsker en virksomhed med styr på økonomien og virksomheden.

- nem-HR.dk - Martin Rasmussen
Bedømt d. 11/10/2016