Anemone Revision ApS Birkerød
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Anemone Revision ApS Birkerød
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

I Anemone Revision interesserer vi os for dig og din forretning. Uanset om du er nystartet, på vej eller en etableret virksomhed, er det vigtigt at du trygt kan koncentrere dig om at drive og udvikle din forretning. Vi hjælper dig med at holde styr på bogføring, regnskaber, skat og moms, og vi giver dig den professionelle rådgivning, du har brug for, når der sker noget nyt i din virksomhed.

Vi har mere end 30 års erfaring med at sikre, at rammerne for vores kunders økonomi er i orden. Flere af vores kunder har vi fulgt hele vejen fra ny iværksætter til velfunderet firma. Derfor ved vi også, hvad du skal være særlig opmærksom på i de forskellige faser af din virksomheds liv - fra opstart og udvidelser til generationskifte og videresalg.

Anemone Revision er et mindre revisionsfirma med en høj professionel standard, hvor du altid er i fokus som kunde. Vi er her når du har brug for der, og vi taler, så det er til at forstå. Samtidig er vi en del af noget større. Revisorhuset i Birkerød danner den daglige ramme for et kompetent fagligt miljø med gensidig sparring fra dygtige kolleger.
Dansk
Revisor

Certificeringer

Registreret Revisor
Medlem af FSR
Ansvarsforsikring
Godkendt revisor
Revisor

Kontaktoplysninger

Lokation

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden