Ansatte Dalmose
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Ansatte Dalmose
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Ansatte.dk rådgiver virksomheder med alt indenfor HR og Personalejura. De hyppigste områder vi rådgiver indenfor, er ansættelseskontrakter, advarsler, opsigelser, bortvisninger, rådgivning ifm. sygdom og forpligtelser, forhold vedr. elever og flexjobbere, graviditet/barsel vedr. medarbejdere, ferie og feriepenge, overenskomstforhold, kunde- & konkurrenceklausuler og meget, meget mere – kort sagt, så er vi specialister!

Vi repræsenterer virksomheden, ligesom en fagforening repræsenterer virksomhedens medarbejdere. Vi står i virksomhedens hjørne og ser sagerne med jeres øjne, når sagerne skal håndteres.

Hos Ansatte.dk kan virksomheden få ubegrænset personalejuridisk rådgivning fra 263,-/mdr. ekskl. moms
Ønsker du ikke et medlemskab er det muligt at købe enkelttimer for 1.200, - kr. ekskl. moms - Se mere på https://www.ansatte.dk/priser

Hvad enten du er bogholder, revisor, virksomhedens HR-afdeling eller virksomhedsejer, så er kompetent juridisk sparring godt at have lige ved hånden og til en fast lav månedspris også er vores rådgivning dækket af en professionel ansvarsforsikring i hdi-gerling med en forsikringssum på 2.000.000 kr.
Dansk
Juridisk rådgiver

Om

Personligt citat

Vores mission er at give virksomheder samme mulighed for ubegrænset HR & Personalejuridisk rådgivning, som deres medarbejdere har via deres fagforeninger, hvilket vil være med til at gøre op med den skævvridning vi ser på arbejdsmarkedet.

Hvorfor vælger kunder Jer?

Fordi vi er specialister indenfor HR & Personalejura

Hvad betragter I som fantastisk kundeservice?

At vi kender vores kunder og deres virksomhed, hvilket gør at vi sætter os i deres sted når sagerne håndteres.
Vi oplyser med andre ord de forskellige senarier til virksomheden, så de nemmere kan beslutte hvilket vej de ønsker at gå i den enkelte HR-sag.

Hvordan kan I hjælpe virksomheder med at vækste?

Ved at sikre korrekt håndtering af HR & Personalejuridiske sager, såsom hjælp til korrekt valg af ansættelseskontrakt jf. ansættelsesvilkår, korrekt udarbejdelse af ansættelseskontrakt, advarsel, opsigelse og bortvisning og en masse andet.

Certificeringer

Cand.jur
Advokat
Møderet for Landsret
Medlem af Danske Advokater
Cand.merc.jur.
Medlem af Advokatsamfundet
Ansvarsforsikring

Kontaktoplysninger

Lokation

Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra revisorer og advokater, der passer til din opgave og behov.

Bedøm virksomheden