4.50 / 3 bedømmelser

Apropos Revision

Anmod om et gratis tilbud
Få 3 gratis tilbud fra forskellige revisorer i Danmark, så du kan sammenligne

Min primære interesse som revisor ligger hos de små nystartede virksomheder, der skal til at lære det hele og har brug for en revisor, der har lyst til at tage lidt hånd om det hele. Jeg bliver ofte rost for min evne til at forklare tingene, så de kan forstås, og hos mig er der ingen dumme spørgsmål.

Jeg kan hjælpe med udvalgte områder, eller jeg kan overtage hele den regnskabsmæssige administration, så mine kunder kun skal koncentrere sig om de ting, de finder spændende, og som er grunden til, at de har valgt at blive selvstændige.

Ud over iværksættere, så tager jeg en bred type af kunder. Både enkeltmandsvirksomheder, selskaber, foreninger m.v. Jeg har en høj faglig stolthed og interesse, og jeg stræber altid mod en høj kvalitet i mit arbejde.

Jeg arbejder med faste priser, så du kender min pris, inden jeg går i gang.

Jeg har kontor både i 4400 Kalundborg og 2700 Brønshøj.Apropos Revision

Byens Mose 5
4400 Kalundborg

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsplan
Budget

Ageras indsamler løbende bedømmelser på virksomheder. Bedømmelserne baseres på 5 forskellige parametre, hvorefter brugerens vurderinger sammenfattes til én samlet bedømmelse.


Super god, sød og effektiv

Apropos hjalp mig med årsregnskab og lukning af min virksomhed. Jeg kan kun anbefale samarbejde med Apropos. Jeg har absolut intet at klage over :-)

- Diana Axelsen Antonakakis
Bedømt d. 06/11/2014

Super kompetent

Christina fra Apropos Revision var fra starten god at kommunikere med, og en god kommunikation giver en god mavefornemmelse.
Jeg fik lavet slutregnskab for min virksomhed (årsregnskab) til en virkelig fin pris. Hun overholdt vores aftaler til punkt og prikke og gav mig flere gode råd og tips med på vejen.
En virkelig god oplevelse :-)

- Diana Axelsen
Bedømt d. 31/03/2014

Venlig, imødekommende og dygtig revisor som er til at forstå.

Christina har en evne til at forklare disse, til tider, noget kringlede revisions sager så det pludselig bliver til at forstå og til at se en mening i og med.
Hun er meget imødekommende, sød og venlig, hvilket gør at man "tør" stille også de dumme spørgsmål, - det giver en rigtig god tryghed.
Opgaverne vi har fået Christina til at tage sig af, har hun altid løst til fuld tilfredshed og vi giver derfor Christina vores bedste anbefalinger.

- MigogminSøster.dk ApS
Bedømt d. 20/03/2014