Apropos Revision Kalundborg
Ageras rating star
4.5 / 5 stars 3 reviews
Apropos Revision Kalundborg
Ageras rating star
4.5 / 5 stars 3 reviews

Information

Min primære interesse som revisor ligger hos de små nystartede virksomheder, der skal til at lære det hele og har brug for en revisor, der har lyst til at tage lidt hånd om det hele. Jeg bliver ofte rost for min evne til at forklare tingene, så de kan forstås, og hos mig er der ingen dumme spørgsmål.

Jeg kan hjælpe med udvalgte områder, eller jeg kan overtage hele den regnskabsmæssige administration, så mine kunder kun skal koncentrere sig om de ting, de finder spændende, og som er grunden til, at de har valgt at blive selvstændige.

Ud over iværksættere, så tager jeg en bred type af kunder. Både enkeltmandsvirksomheder, selskaber, foreninger m.v. Jeg har en høj faglig stolthed og interesse, og jeg stræber altid mod en høj kvalitet i mit arbejde.

Jeg arbejder med faste priser, så du kender min pris, inden jeg går i gang.

Jeg har kontor både i 4400 Kalundborg og 2700 Brønshøj.
Dansk
Fremragende score
Bogholder

Kontaktoplysninger

Lokation

Bedøm virksomheden

Ageras rating star
4.5 / 5 stars 3 reviews
Diana Axelsen Antonakakis for 9 år siden
Apropos hjalp mig med årsregnskab og lukning af min virksomhed. Jeg kan kun anbefale samarbejde med Apropos. Jeg har absolut intet at klage over :-)

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden