4.50 / 3 bedømmelser

A.S.K Juridisk Hus

Anmod om et gratis tilbud
Beskriv din sag, således at A.S.K Juridisk Hus kan give dig et kvalificeret tilbud.

A.S.K Juridisk Hus er grundlagt og drives af 2 partnere, Charlotte Skovfoged og Anne Bjerg Karstoft.

Vi er specialiseret inden for det familieretlige område og har hjulpet flere hundrede danskere med rådgivning og udarbejdelse af juridiske dokumenter. Vores erhvervserfaring er opbygget gennem ansættelser ved advokatkontorer, juridiske virksomheder og organisationer i Danmark, Sydafrika og New York. Vi er uddannet jurister fra henholdsvis Aalborg Universitet og Aarhus Universitet.

Vores ambition er, at skabe tryghed og forudsigelighed for danskerne – både igennem processen hos os og når dokumenterne finder anvendelse. Det gør vi ved, at møde vores klienter i øjenhøjde med nærhed og engagement og udarbejde juridisk stærke og sikre dokumenter.

Vores værdier:

1) Stærk faglighed
Det afgørende for A.S.K er vores stærke faglighed. Det er vigtigt for os, at udarbejde korrekte og gennemarbejdede dokumenter.

2) Klienten og dennes behov er i fokus
Vi lægger afgørende vægt på, at tilrettelægge en proces der imødekommer den enkelte klients ønsker. Hos A.S.K Juridisk Hus får du et skræddersyet juridisk dokument, der passer til netop dine behov.

3) Nærhed og tryghed
Hos os handler en god proces ikke alene om juraen. Hos A.S.K Juridisk Hus mener vi, at det er vigtig, vores klienter føler tryghed og nærvær gennem hele processen.A.S.K Juridisk Hus

Gothersgade 11A
1153 København K
  • Cand.jur
  • Ansvarsforsikring
  • Ansvarsforsikring


  • Forældremyndighed / værgemål
  • Rådgivning / sparring
  • Gæld

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsplan
Budget

Ageras indsamler løbende bedømmelser på virksomheder. Bedømmelserne baseres på 5 forskellige parametre, hvorefter brugerens vurderinger sammenfattes til én samlet bedømmelse.


Jeg havde et virkeligt dejligt samarbejde med Charlotte Skovfoged.

Jeg har bare været påvirket af så meget, så jeg har aldrig fået mit Testamente gjort færdigt, jeg ved ikke om jeg selv kan gøre det og ellers ville jeg godt vide, hvad det koster at få Charlotte Skovfoged til at gøre det færdig for mig.

Mvh.

Ejvind

- Ejvind Hviid Kristiansen
Bedømt d. 07/03/2019

Super

super

- Kenny Andersen
Bedømt d. 21/01/2019

Professionelt samarbejde.

Venligt, forstående, hurtigt... Alt i alt meget professionelt.

- Søren Erik Sørensen
Bedømt d. 03/01/2019