A.S.K Juridisk Hus København K
Ageras rating star
4.5 / 5 stars 3 reviews
A.S.K Juridisk Hus København K
Ageras rating star
4.5 / 5 stars 3 reviews

Information

A.S.K Juridisk Hus er grundlagt og drives af 2 partnere, Charlotte Skovfoged og Anne Bjerg Karstoft.

Vi er specialiseret inden for det familieretlige område og har hjulpet flere hundrede danskere med rådgivning og udarbejdelse af juridiske dokumenter. Vores erhvervserfaring er opbygget gennem ansættelser ved advokatkontorer, juridiske virksomheder og organisationer i Danmark, Sydafrika og New York. Vi er uddannet jurister fra henholdsvis Aalborg Universitet og Aarhus Universitet.

Vores ambition er, at skabe tryghed og forudsigelighed for danskerne – både igennem processen hos os og når dokumenterne finder anvendelse. Det gør vi ved, at møde vores klienter i øjenhøjde med nærhed og engagement og udarbejde juridisk stærke og sikre dokumenter.

Vores værdier:

1) Stærk faglighed
Det afgørende for A.S.K er vores stærke faglighed. Det er vigtigt for os, at udarbejde korrekte og gennemarbejdede dokumenter.

2) Klienten og dennes behov er i fokus
Vi lægger afgørende vægt på, at tilrettelægge en proces der imødekommer den enkelte klients ønsker. Hos A.S.K Juridisk Hus får du et skræddersyet juridisk dokument, der passer til netop dine behov.

3) Nærhed og tryghed
Hos os handler en god proces ikke alene om juraen. Hos A.S.K Juridisk Hus mener vi, at det er vigtig, vores klienter føler tryghed og nærvær gennem hele processen.
Dansk , English
Fremragende score

Certificeringer

Cand.jur
Ansvarsforsikring
Ansvarsforsikring

Tjenester

Testamente
Ægtepagt
Samejeroverenskomst

Kontaktoplysninger

Lokation

Bedøm virksomheden

Ageras rating star
4.5 / 5 stars 3 reviews
Ejvind Hviid Kristiansen for 4 år siden
Jeg har bare været påvirket af så meget, så jeg har aldrig fået mit Testamente gjort færdigt, jeg ved ikke om jeg selv kan gøre det og ellers ville jeg godt vide, hvad det koster at få Charlotte Skovfoged til at gøre det færdig for mig. Mvh. Ejvind

Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra revisorer og advokater, der passer til din opgave og behov.

Bedøm virksomheden