Atlas Consult Ballerup
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Atlas Consult Ballerup
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Vi er en mindre virksomhed, der sætter en ære i den nære kundekontakt og et indvolverende forløb. Vi er med hele vejen og tager os af alt i din opgaves omfang. Du kan roligt ligge ansvaret i vores hænder.
British English , العربية , Dansk
Revisor

Om

Personligt citat

Vi har overblikket, således at du ikke behøver at have det. Det er derfor vi er her.

Hvorfor vælger kunder Jer?

Vi er tilgængelige, kompetente og tilbyder konkurrencedygtige priser. Derudover sætter vi en ære i at skabe nærvær, fordi vi mener, at kunder skal føle sig hjemme, når de taler med os. Hos os skal man ikke ringe og bestille tid - kunden kommer bare eller ringer bare. Vores kalendre er struktuerert efter kundens behov.

Hvad betragter I som fantastisk kundeservice?

Vi kan godt lide at give kunderne tryghed, og at forklare tingene på detaljeret og pædegogisk vis. Vi vil under huden med det økonomiske, fordi vi vil være sikre på, at vi får alt med. Du skal have samme forståelse som vi har for det arbejde som vi laver. Det kan være svært for klienten, at forstå vores regnskabsmæssige arbejde, men det forsøger vi at imødekomme - det er vores job.

Hvordan kan I hjælpe virksomheder med at vækste?

Vi letter byrden for regnskaber og økonomistyring. Når vi implementerer et system, så får kunden det hele med - og vi skaber overblikket. Kunden skal ikke bruge tid på det - det gør vi! Vi klarer opgaven fra start til slut og alt imellem. Vi tænker på det hele, så kunderne ikke behøver at bruge tid på det.

Certificeringer

Statsautoriseret Revisor

Tjenester

Bogføring
Årsregnskab
Rådgivning
Skatterådgivning
Selskabsstiftelse
Lønhåndtering
Revision
Selvangivelse

Kontaktoplysninger

Lokation

Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra revisorer og advokater, der passer til din opgave og behov.

Bedøm virksomheden