3.29 / 4 bedømmelser

AuthenticLaw Advokatkontor

Anmod om et gratis tilbud
Få 3 gratis tilbud fra forskellige revisorer i Danmark, så du kan sammenligne

Vi er juridisk og forretningsmæssig sparringspartner for små og mellemstore virksomheder. Fordi vi synes, det er sjovt og udfordrende at forebygge juridiske konflikter og følge virksomheder i vækst.

Vores mål er at opnå en tæt tilknytning til vores klienter, så vi får en særlig indsigt i den enkeltes branche og forretning. Dette giver mig mulighed for at yde en optimal rådgivning. Vi koncentrerer derfor vores fokus på få virksomheder – og står til rådighed, når den enkelte har behov herfor.

Vi praktiserer og formidler jura på en let forståelig og tilgængelig måde. Vi kobler det teknisk svære til det jordnære, så det er virksomhedens vækst og udvikling, der er retningsgivende. Vi gør juraen til en medspiller – istedet for en klods om benet.

Vi tilbyder professionel juridisk rådgivning indenfor blandt andet følgende områder:

\- Aftale- og kontraktsret

\- Arbejdsret

\- Arv og testamente

\- Dødsboskifte

\- Køb og salg af fast ejendom

\- Selskabsret

\- Skatteret

Ring til os, så vi kan drøfte mulighederne for et tæt samarbejde.

Læs mere på: www.authenticlaw.dkAuthenticLaw Advokatkontor

Kagsbro 16
2700 Brønshøj
  • Advokat
  • Medlem af Advokatsamfundet
  • Cand.jur
  • Ansvarsforsikring

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsplan
Budget

Ageras indsamler løbende bedømmelser på virksomheder. Bedømmelserne baseres på 5 forskellige parametre, hvorefter brugerens vurderinger sammenfattes til én samlet bedømmelse.


Mangel på skatteretlig forståelse

Dorte mangler kendskab til grundlæggende skattemæssige problemstillinger. Det er stærkt foruroligende, at hun som advokat ikke kender til de skattemæssige problemstillinger, hun ellers giver udtryk for at vide noget om. Især inden for selskabsskatteretten er der en række alvorlige faglige mangler.

- Anonym
Bedømt d. 28/04/2018

Utrolig dårlig til at overholde tidsplan og aftaler

På mange måder en venlig og rar advokat, der dog på ingen måder evner at overholde en aftale og ikke mindst at færdiggøre en opgave. Kan på ingen måde anbefales.

- Anonym
Bedømt d. 09/11/2014

Rigtig god service.

Advokaten kom til vores bopæl for at udarbejde testamente, hvilket gjorde det meget nemmere at presse ind i en fyldt hverdag. Advokaten var sød og virkede til at tage sig tid til vores sag, vi følte ikke spor stress under møderne. Håber dog aldrig at skulle finde ud af om testamentet er af god kvalitet ;-)

- Bettina Hornbøll
Bedømt d. 28/10/2014

Ganske kompetent og behagelig rådgivning i forbindelse med dødsbo.

Med relativt få møder og konsultation over telefonen, blev opgaven med at administrere min mors dødsbo løst uden de store problemer. Det var en stor hjælp for mig og til en fornuftig pris.

- Jesper Eilsø Nielsen
Bedømt d. 23/10/2014