Axia Advokater Vordingborg
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Axia Advokater Vordingborg
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Axia Advokater er et forholdsvis nystartet advokatfirma, etableret af advokat Brandur Ellingsgaard i 2010 i Vordingborg. I 2013 blev der etableret et samarbejde med advokatfirmaet C.-H. Futtrup i Sakskøbing om en gradvis overtagelse af kontoret.

Kontoret blev etableret med sloganet “kompetent værdiskabende rådgivning i øjenhøjde”, og skal signalere, at som kunde hos Axia Advokater får du en god og kompetent rådgivning, som er til at forstå. Dette slogan forsøger vi hver dag at leve op til.

Rådgivningen skal også være værdiskabende, og det skal forstås som at rådgivningen kan resultere i, at man ikke anlægger en retssag, eller man ikke anlægger en forældremyndighedssag, eller man accepterer en lejestigning.

Værdiskabende skal også forstås som omkostningsbevidst, og selv om det tit ikke er billigt at gå til en advokat, så sørger vi for at det ikke bliver dyrere end nødvendigt. Se f.eks. under fri proces og retshjælsforsikring. Vi har også en telefonadvokatvagt, hvor man i visse tidsrum kan ringe ganske uforpligtende og få et godt råd, og en advokatvagtsmail, hvor man kan sende en mail og få et svar inden for rimelig tid, også ganske uforpligtende.
Dansk
Advokat

Certificeringer

Ansvarsforsikring
Cand.jur
Advokat
Medlem af Advokatsamfundet
Medlem af Danske Advokater
Ansvarsforsikring

Kontaktoplysninger

Lokation

Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra revisorer og advokater, der passer til din opgave og behov.

Bedøm virksomheden