Azets Ejendomsadministration Herlev
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Azets Ejendomsadministration Herlev
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Azets er en international koncern, der tilbyder assistance inden for økonomi, løn, rådgivning og Ejendomsadministration. Vi leverer altid en personlig oplevelse – både digitalt og til døren.

Med over 6.500 medarbejdere på tværs af vores kontorer, assisterer vi virksomheder og organisationer i alle brancher og størrelser med at udvikle og realisere deres forretningsmæssige potentiale. Uanset om du er en start-up eller en veletableret virksomhed, vil et samarbejde med Azets spare dig for dyrebar tid, så du kan fokusere på det, du er bedst til.

I Azets varetager vi administrationen af alle typer ejendomme i hele Danmark. Vi har stor erfaring med administration af andelsboligforeninger og ejerforeninger, og vi kender alle de udfordringer, der er forbundet med at drive en forening. Når vi varetager boligadministration af investeringsejendomme, arbejder vi kontinuerligt på at optimere driften og den løbende økonomi i ejendommen.
Ejendomsadministrator

Certificeringer

Ejendomsadministrator

Tjenester

Ejendomsadministration

Lokation

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden