BDO - Odense Odense C
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
BDO - Odense Odense C
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

BDO i Odense er et af Odenses største og førende revisions- og rådgivningshuse med ca. 80 engagerede medarbejdere, heraf 8 statsautoriserede revisorer.

Vi har tradition for at betjene store som små virksomheder, institutioner og kommuner på Fyn. Vi har et solidt og mangeårigt kendskab til de fynske virksomheder og de udfordringer, som de står overfor.

Vores kontor er forankret i Odense og derfor tæt på det lokale erhvervsliv. Vi møder dig i øjenhøjde – der hvor du er. Vi lever os ind i dig og din virksomheds udfordringer, og vi har erfaring, kompetencer og mod til at yde dig kvalificeret sparring og rådgivning.

Via vores Administrative Services afdeling i Odense tilbyder vi helt eller delvist outsourcing af dit bogholderi, herunder moms- og lønindberetning. Du overlader det trygt til os, og alt afhængig af dig og dine behov, kan det laves helt papirløst!

Hos BDO i Odense får du det bedste fra 2 verdener: Du får den lokale revisor, der er tæt på dig og din virksomhed i dagligdagen – en revisor, der bruger indsigt og indlevelse til at rådgive netop din forretning - og dig. Samtidig får du alle fordelene af BDO´s størrelse og vores specialister.

Læs mere om BDO Danmark

Læs mere om BDO International

BDO i Odense er centralt beliggende på hjørnet af Vesterbro og Fælledvej i det ”Gamle Sukkerkogeri” midt i Odense Centrum, hvor vi har gode og gratis parkeringsforhold.

BDO i Odense er hovedkontoret for den fynske region, der tæller godt 110 medarbejdere og 10 statsautoriserede revisorer fordelt på kontorer i Middelfart, Faaborg, Svendborg, Nyborg, Bogense og Odense.
Dansk
Revisor

Certificeringer

Ansvarsforsikring
Registreret Revisor
Statsautoriseret Revisor
Medlem af FSR
Godkendt revisor
Revisor

Kontaktoplysninger

Lokation

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden