Beancounting København V
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Beancounting København V
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Hvilken service kan beancounting.dk tilbyde?

\- Bankafstemning og bogføring

\- Momsrapportering

\- Løn

\- Opstilling og rapportering af årsregnskab

\- Debitoropfølgning

\- Fakturering

Vi tilbyder to produkter:

Produkt 1 – lej en halv eller hel resource. Kvalitetstjek udføres af virksomheden selv. Dette er klart den billigste løsning. Vi garantere en resource der kan lave bankafstemning, bogføring, moms rapportering, debitoropfølgning og er ekspert i e-conomic. Dog skal men selv tjekke op til 20 pct bogføringen er korrekt. Vi levere også best practice processer der let kan implementeres for a sikre at man får det maksimale ud af sin beancounter.

Produkt 2 – fuld outsourcing af bogholderi. Denne model er en dyere løsning hvor vi sørger for at en dansk bogholder kommunikere med resourcen i Bangladesh. Du skal blot kommunkere med den danske bogholder hvis der er nogen spørgsmål. Den gennemsnitlige pris på denne service vil være DKK 150 i timen.

Foruden de to produkter foroven tilbyder vi også skatterådgivning og opstilling af skatteregnskab. Disse services tilkøbes seperat.

http://beancounting.dk/
Dansk
Bogholder

Certificeringer

Ansvarsforsikring

Kontaktoplysninger

Lokation

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden