Beierholm - Hjørring/Dronninglund Hjørring
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Beierholm - Hjørring/Dronninglund Hjørring
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Vi er en af Danmarks førende revisions- og rådgivningsvirksomheder. Og det er ikke uden grund. Vi brænder for vores kunder. Vi brænder for at skabe de rigtige løsninger. Vi brænder for at skabe balance. Vi vil gerne have, at vores kunder siger: ”Beierholm er en professionel sparringspartner, der forstår at sætte sig ind i vores virksomhed.”

Forandring fryder og styrker os.

Vi skaber balance. Det er essensen af det, vi står for, og det vi vil kendes for:

Vi skaber balance

\- fordi vi er kompetente og professionelle

Vi stiler højt både på egne og vores kunders vegne. Vi løser sagen til tiden og uden fejl. Vi formår altid at være et skridt foran, både når det gælder revision og rådgivning. Fordi vores solide ekspertise er vores fundament, kan vi give kunderne mere, end de forventer.

Vi skaber balance

-fordi vi går op i nærhed og menneskelighed

Hele løsninger kræver hele mennesker. Revision og rådgivning er ikke kun et spørgsmål om tal. Det er også et spørgsmål om nærvær og forståelse for kunden og kollegaen.

Vi skaber balance

\- fordi vi er moderne og innovative

Vi tænker nyt og tænker anderledes. Vores profil afspejler vores arbejde, at vi tør markere os, og allerede i dag tager aktivt stilling til morgendagens udfordringer. Nye tanker baner vejen for nye muligheder. Det er vores fremdrift.

Revisorer er eksperter i at håndtere årsregnskaber, budgetter, bundlinier, nøgletal, skatterådgivning, corporate finance og økonomisk rådgivning. Eksperter i børsnoteringer, udarbejdelse af risikoanalyser og forslag til strategiudvikling. Vores fornemste opgave er at hjælpe og assistere kunden, så der er balance mellem penge og planer, indtægter og investeringer, udgifter og udsigter.

Ud over at være revisorer har vi stor fokus på arbejdsmiljø. Vi tror nemlig på, at økonomisk overskud starter med et menneskeligt overskud. At hele løsninger kræver hele mennesker. Derfor har alle et ansvar. Ingen er kun et lille tandhjul i en stor maskine. Alle medarbejdere har ansvar for sine egne kunder og følger sagerne fra start til slut. Vi laver revisioner med relationer. Læg dertil vores gode HR-aktiviteter, der fokuserer på helhed og understreger, at der i hverdagen skal være plads til et liv uden for arbejdstiden, tid til familien og tid til fritidsinteresser.

Det er derfor, vi kan skabe balance.
Dansk
Revisor

Certificeringer

Ansvarsforsikring
Statsautoriseret Revisor
Registreret Revisor
Godkendt revisor

Kontaktoplysninger

Lokation

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden