3.74 / 16 bedømmelser

Beierholm - København

Anmod om et gratis tilbud
Få 3 gratis tilbud fra forskellige revisorer i Danmark, så du kan sammenligne

Beierholm København hjælper virksomheder med alt fra bogføring til aktieomdannelse. Vores primære målgruppe er ejerledede virksomheder, hvor vi bidrager med indsigt i muligheder og udfordringer for deres planer og ønskerBeierholm - København

Knud Højgaards Vej 9
2860 Søborg
 • Ansvarsforsikring
 • Registreret Revisor
 • Statsautoriseret Revisor
 • Medlem af FSR
 • Godkendt revisor
 • Revisor

 • Bogføring
 • Årsregnskab
 • Rådgivning
 • Lønhåndtering
 • Selskabsstiftelse
 • Skatterådgivning
 • Revision
 • Selvangivelse

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsplan
Budget

Ageras indsamler løbende bedømmelser på virksomheder. Bedømmelserne baseres på 5 forskellige parametre, hvorefter brugerens vurderinger sammenfattes til én samlet bedømmelse.


Ikke pengene værd

Levede på ingen måder op til det lovede

- Per Larsen
Bedømt d. 19/12/2020

Ingen moral

https://www.dr.dk/.../hjaelpepakke-revisor-laver-fejl-paa...

- Martin Nielsen
Bedømt d. 17/12/2020

Perfect

Jeg super glade for samarbejdet med dem 😃

- Alona Elaiza
Bedømt d. 02/05/2020

Perfekt service

Meget god service. Ageras fandt hurtigt en perfekt revisor til mig :)

- Azmat
Bedømt d. 05/04/2020

Professionelt arbejde

Professionelt arbejde der blev leveret til tiden og prisen uden slinger i valsen. Kasper Rabing Christensen er super checket og der var god kontakt undervejs og tid til en faglig snak.

- Peter
Bedømt d. 10/04/2019

Godt arbejde

Isabella, har været super god og energisk. Meget behagelig at samarbejde med. Vi har sammen fundet den bedste løsning.

- Peter Jelsted
Bedømt d. 16/12/2018

Faktureret 4 gange mere en aftalt.

Jeg kan på det kraftigste fraråde at benytte Beierholm som revisorer.
Min kæreste og jeg selv driver hver vores virksomhed, og indgik i den forbindelse en aftale med Beierholm i sommeren 2018, da de havde det bedste tilbud på Ageras. Efter et møde indgik vi en ”alt inklusive aftale” omkring omdannelse og årsregnskab. Det skulle vise sig at starte et utrætteligt forløb af rod, vildledning og faktura på 4 gange mere end aftalt. Det er virkelig utrygt og uanstændigt, at opleve at end økonomiske rådgiver som forsøger at malke en for penge på denne måde.
Der kunne skives en hel roman, men hvis jeg nu bare skulle nævne 3 kritikpunkter, vil jeg særligt fremhæve:
1. Vildledende og rodet opstart og omdannelse:
Revisoren vi indgår aftale med, går på barsel kort efter aftalens indgåelse, og der er ikke lagt nogen plan fra Beierholms side omkring hvem som skal overtage i den mellemværende periode, hvilket betyder alvorlig rykker fra bank, skat og andre instanser, mens vi er på sommerferie.
2. Ikke styr på moms ift. Sverige:
Min kæreste driver størstedelen af sin virksomhed Sverige, hvilket de ikke havde tænkt ind i deres momsarbejde. Dette betyder at der er indbetalt alt for meget moms. Penge vi endnu ikke ved om nogensinde kommer retur.
3. Fakturering af ting som vi aldrig har godkend eller set priser på:
Vi har på intet tidspunkt fået at vide, at der blev udført opgaver bag vores ryg, som ikke var en del af den oprindelige aftale. Dette betyder at vi har fået forelagt en regning, som (indtil videre) er knap 50.000 kr. højere, end det beløb vi accepterede ved aftalens indgåelse. (Forudsat at de opgaver vi fra start fik priser på, men som endnu ikke er afslutter, ikke stiger yderligere.)

I bund og grund er det værste alt den tid vi har brugt, og fortsat skal bruger på denne sag. Tid som går fra driften af vores virksomheder. At Beierholm så ovenikøbet mener, at de er berettiget til at kræve flere penge end det vi har en skriftelig aftale på, er jo fuldkomment rystende.

- Emil
Bedømt d. 26/11/2018

Chokerende oplevelse

Jeg forventede at få en kompetent partner I Beierholm, men alt andet har dog vist sig at være virkeligheden.

Lige siden samarbejdets opstart, har jeg måtte rykke for overholdelse af deadlines i forbindelse med alt fra moms til virksomhedsomdannelse, og der har generelt været så mange fejl og vildledninger, at jeg nu kører på rådgiver nummer tre tre inde hos Bierholm, uden at det dog ser ud til at ændre noget som helst.

Udover ovenstående, har jeg modtaget en faktura som er knap 110% højere end det oprindelige skriftlige tilbud. Uden at jeg på noget tidspunkt har fået oplyst priser på ekstraordinært arbejde. Efterfølgende har de slettet en del af ydelserne og korrigeret priser, så de passer med det oprindelige tilbud. Efter måneders tovtrækkeri med utallige telefonsamtaler, mails og fysiske møder, fastholder Beierholm dog stadig en lang række ydelser, som jeg aldrig har godkendt. Dette på trods af, at der decideret var ydelser som vores rådigiver ikke engang kunne forklare indholdet af under et oplysende møde.

Hvis dit mål er at finde en rådgiver, som skaber gennemsigtighed i din virksomheds økonomi samt hjælper dig med at undgå unødigt høje udgifter, kan jeg bestemt ikke anbefale Beierholm.

Iøvrigt kan jeg oplyse, at anmeldeserne her på Ageras, på ingen måde stemmer overens med de anmeldelser som Bierholm får på andre sites. Prøv f.eks. at slå virksomheden op på TrustPilot.
Jeg ville ønske at jeg havde slået virksomheden op andre steder end herinde på Ageras, forud for min opstart med Beierholm.

Jeg skriver denne anmeldelse med håbet om at jeg kan hjælpe andre til at undgå at havne i en situation lignende min. For det er mildest et helvede at navigere rundt i.

- Troels
Bedømt d. 25/11/2018

Very good and easy service

Professional and friendly company!

- Alexandru Radion
Bedømt d. 17/10/2017

Beierholm leverer

Professionel oplevelses af Beierholm.

- Jacob Lehmann Madsen
Bedømt d. 12/09/2017

Hurtig og professionel service

Hurtig og professionel service. Tidsplan og budget overholdt som lovet.

- Claus Højer Hansen
Bedømt d. 09/08/2017

God

God fremkom med tilbud med det samme fulgte op på opgaverne

- Per Hansen
Bedømt d. 27/06/2017

En tryg og kompetent partner

Vi har kun haft en god oplevelse med Beirholm.

De var hurtige til at svare, hurtige til at sætte et møde op. har været kompetente, ærlige og behjælpelige på enhver måde.

Vi er meget glade og trygge ved valget.

- Peter Kjøller
Bedømt d. 09/05/2017

God kvalitet men havde ønsket lidt bedre opfølgning af opgvaver

Ekspertisen er høj men manglede lidt opfølgning og vejledning da vi er en mindre virksomhed. De er nok mere vandt til lidt større firmaer med større kompetancer end vi havde. Alle opgaver blev dog løst og det er nogle rigtig flinke folk.

- Philip Hyldgaard
Bedømt d. 19/07/2016

Troværdig revisor

Jeg har været meget glad for dette valg af revisor. De giver en god rådgivning. De har været meget hjælpsomme når jeg har skrevet eller ringet for at få hjælp og afklaringer og har været hurtige til at svare. De har hjulpet mig med at få lavet et fint årsregnskab og har også her været meget behjælpelige med at forklare de dele af det som jeg ikke forstod. Og samtidig har det været til en meget rimelig pris. Det er en revisor jeg klart vil anbefale til andre.

- Filip Lindboe
Bedømt d. 09/06/2016

Enormt dygtig og hurtig til at klare opgaven!

Jeg manglede at indberette årsregnskab for 10 dage i 2014 - af den grund ville Erhvervsstyrelsen tvangsopløse min virksomhed.

Jeg blev kontaktet af Anders fra Statsautoriserede Revisorer, som spurgte ind til en hel masse ang. mit regnskab, for at have helt styr på hvad der skulle gøres - han er faktisk den eneste af de 3 jeg fik tilbud fra, som spurgte om den konkrete opgave. De to andre antog bare en masse ting og gav mig derfor en pris som lå hele 200% højere end den pris Anders gav mig.

Al arbejdet blev udført hurtigt og uden bøvl ( for mig i hvert fald)!

Super klaret!

- Nicklas
Bedømt d. 11/11/2015