Beierholm Køge Køge
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Beierholm Køge Køge
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Beierholm er en af Danmarks førende revisions- og rådgivningsvirksomheder, og vores betjening og samarbejde med vores kunder er altid forankret hos en partner og et fast team af revisorer og medarbejdere, som kender virksomheden 360 grader rundt.

Vi går op i personer og er blandt andet kåret som en af Danmarks bedste arbejdspladser. Derfor vil du opleve at have nogle faste kontaktpersoner, der kender din virksomhed.

Beierholm er stort, men lokalt forankret. Det betyder at du vil have oplevelsen af en mindre virksomhed i din dagligdag, men du kan være sikker på at vi altid har eksperter til rådighed, der kan assistere når tingene bliver lidt skæve.

Kompetent og professionel
Vi stiler højt både på egne og vores kunders vegne. Vi løser opgaven til tiden og uden fejl. Vi formår at være et skridt foran, både når det gælder revision og rådgivning. Vores solide ekspertise er vores fundament.

Nærhed og menneskelighed
Hele løsninger kræver hele mennesker. Revision og rådgivning er ikke kun et spørgsmål om tal. Det er også et spørgsmål om nærvær og forståelse for kollegaen og kunden. Det er vores kendetegn i dag. Og det skal vi i fremtiden være endnu mere kendt for.

Moderne og innovativ
Vi tænker nyt og tænker anderledes. Vores profil afspejler vores arbejde, at vi tør markere os og allerede i dag tager aktivt stilling til morgendagens udfordringer. Nye tanker baner vejen for nye muligheder. Det er vores fremdrift.

Samarbejde baseret på kompetence, nærhed og menneskelighed
Vi har i mange år specialiseret os i at arbejde med mindre og mellemstore virksomheder. Det er en tilgang til revision og rådgivning, som er centreret omkring kompetence, nærhed og menneskelighed.

Vi tror på, at personligt engagement samt et godt og tæt samarbejde er vejen til resultater.

Selvom vi har vores faglige kompetencer, kommer vi ikke bare med alle svarene på forhånd. Vi arbejder ud fra den tankegang, at vi skal kende din virksomhed næsten ligeså godt, som du kender den selv. For kun ved at være tæt på din hverdag og dine udfordringer kan vi se dit potentiale – og være med til at realisere det.
Statsautoriseret Revisor

Om

Personligt citat

Livet skal være så godt så muligt - derfor hjælper jeg mennesker.

Hvorfor vælger kunder Jer?

Fordi vi er gode til at skabe klarhed for kunderne og altid er kompetente i vores arbejde.

Hvad betragter I som fantastisk kundeservice?

Når kunden er sikker på hvad der skal ske, hvorfor det skal ske og dermed føler at vi er deres bedste samarbejdspartner.

Hvordan kan I hjælpe virksomheder med at vækste?

Vi har en bred række af yderst kompetente mennesker, der har høj ekspertise inden for alle brancher, og kan hjælpe alle virksomheder i netop deres udfordringer.

Certificeringer

Godkendt revisor
Revisor
Statsautoriseret Revisor
Ansvarsforsikring
Cand.merc.aud.
Medlem af FSR
Ansvarsforsikring
Registreret Revisor

Tjenester

Bogføring
Årsregnskab
Rådgivning
Lønhåndtering
Selskabsstiftelse
Skatterådgivning
Revision
Selvangivelse

Lokation

Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra revisorer og advokater, der passer til din opgave og behov.

Bedøm virksomheden