Beierholm Peter Jensen Søborg
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Beierholm Peter Jensen Søborg
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Beierholm er en danskejet virksomhed, baseret på en partnerkreds af statsautoriserede revisorer. Vi er en af Danmarks førende revisions- og rådgivningsvirksomheder, og det er ikke uden grund. Vi brænder for vores kunder. Vi brænder for at skabe de rigtige løsninger. Vi brænder for at skabe balance.

Vi vil gerne have, at vores kunder siger: Beierholm er en professionel sparringspartner, der forstår at sætte sig ind i vores virksomhed.

Beierholms værdier skal af os selv, vores kunder og vores omverden opfattes som:

Kompetent og professionel

Vi stiler højt både på egne og vores kunders vegne. Vi løser opgaven til tiden og uden fejl. Vi formår at være et skridt foran, både når det gælder revision og rådgivning. Vores solide ekspertise er vores fundament.

Nærhed og menneskelighed

Hele løsninger kræver hele mennesker. Revision og rådgivning er ikke kun et spørgsmål om tal. Det er også et spørgsmål om nærvær og forståelse for kollegaen og kunden. Det er vores kendetegn i dag. Og det skal vi i fremtiden være endnu mere kendt for.

Moderne og innovativ

Vi tænker nyt og tænker anderledes. Vores profil afspejler vores arbejde, at vi tør markere os og allerede i dag tager aktivt stilling til morgendagens udfordringer. Nye tanker baner vejen for nye muligheder. Det er vores fremdrift.

Samarbejde baseret på kompetence, nærhed og menneskelighed

Vi har i mange år specialiseret os i at arbejde med mindre og mellemstore virksomheder. Det er en tilgang til revision og rådgivning, som er centreret omkring kompetence, nærhed og menneskelighed.

Vi tror på, at personligt engagement samt et godt og tæt samarbejde er vejen til resultater.

Selvom vi har vores faglige kompetencer, kommer vi ikke bare med alle svarene på forhånd. Vi arbejder ud fra den tankegang, at vi skal kende din virksomhed næsten ligeså godt, som du kender den selv. For kun ved at være tæt på din hverdag og dine udfordringer kan vi se dit potentiale – og være med til at realisere det.
English , Deutsch , Dansk
Revisor

Certificeringer

Ansvarsforsikring
Statsautoriseret Revisor
Medlem af FSR
Dinero-ekspert
Godkendt revisor
Revisor

Kontaktoplysninger

Lokation

Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra revisorer og advokater, der passer til din opgave og behov.

Bedøm virksomheden