Berg Regnskab og Revision Ringe
Ageras rating star
4 / 5 stars 1 reviews
Berg Regnskab og Revision Ringe
Ageras rating star
4 / 5 stars 1 reviews

Information

Berg Regnskab og Revision er et nystartet registreret revisionsanpartsselskab med 25 års erfaring.

Som din revisor ønsker jeg at være din foretrukne sparringspartner og rådgiver i de økonomiske og strategiske udfordringer du og din virksomhed møder på din vej. Jeg går hele vejen rundt og kerer mig om hele din families økonomiske forhold, hvis du ønsker det.

Alt fra personlige selvangivelser til selskaber i SMV segmentet er min hjemmebane, og skulle du have brug for hjælp til stiftelse af selskabe eller andet, er jeg også klar.

En ny opgave er en spændende opgave.
Dansk , English , Deutsch
Registreret revisor

Om

Personligt citat

En ny opgave er en god opgave.

Hvorfor vælger kunder Jer?

Vi bliver valgt fordi vi er nærværende og troværdige i vores til- og omgang med kunden, og begge parter har interesse i af få 2+2=5.

Fagligt velfunderet med løbende efteruddannelse, så vi er opdateret med seneste viden. Desuden medlem af flere faglige netværk, hvor vi kan trække på andres viden og erfaring.

Hvad betragter I som fantastisk kundeservice?

Når kunden får mere end de forventede, og når vi er proaktive og selv ringer til kunden, om der er noget vi kan hjælpe med.

Hvordan kan I hjælpe virksomheder med at vækste?

Virksomhederne skal selv komme med ideerne, men vi kan klæde dem på til at udleve deres ideer og drømme. Det gør vi ved at skabe det økonimiske overblik over mulighederne og trykke på de ømme punkter i processen. Hellere at vi gør det, end at det først sker når kunden sidder i banken.

Kort sagt klæde kunden på til at være velforberedt.

Certificeringer

Godkendt revisor
Revisor
Ansvarsforsikring
Registreret Revisor

Tjenester

Skatterådgivning
Revision
Selvangivelse
Selskabsstiftelse
Årsregnskab
Rådgivning

Kontaktoplysninger

Lokation

Bedøm virksomheden

Ageras rating star
4 / 5 stars 1 reviews
Kay Askholm for 3 år siden
Det er svært at give en bedømmelse, idet vi først er startet her ved årsskiftet, umiddelbart, virker han meget roligt og med god overblik, Vi skal have lavet et årsafslutning, så efter det kan jeg udtale mig .

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden