BF Bogføring Jelling
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
BF Bogføring Jelling
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Siden 2007 har jeg drevet min lille bogholdervirksomhed. Jeg samarbejder med alle type virksomheder og nyder den alsidighed, der er i min hverdag.

Jeg engagerer mig meget i de virksomheder, jeg samarbejder med. Mange bruger mig som en neutral sparringspartner til meget mere end ”blot” det administrative. Jeg får en stor indsigt i din virksomhed uden være følelsesmæssigt involveret.

Du kan roligt overdrage alt det administrative til mig. Jeg forklarer gerne de forskellige aspekter af regnskabet, men kører det også gerne selvstændigt. Jeg er proaktiv i min tilgang, så jeg opfanger problemerne, inden de bliver til problemer.

Med en baggrund hos Toyota i Vejle har jeg lært mig en let og jordnær omgangstone. Jeg er derfor meget ærlig over for dig og pakker ikke tingene ind.

Du er meget velkommen til at tage kontakt til mig, så kan vi tage et uforpligtende møde, hvor jeg kan forklare, hvad jeg kan gøre for dig.
Dansk
Bogholder

Kontaktoplysninger

Lokation

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden