Birksbogholderi.dk Aarup
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Birksbogholderi.dk Aarup
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Jeg tilbyder jordnær økonomisk assistance. Jeg gør det nemt for dig at forstå din økonomi og giver dig overblik over din egen virksomhed.

Inden for det økonomiske felt tilbyder jeg alle former for ydelser - til nystartede såvel som etablerede virksomheder. Jeg har kunder i det meste af landet, så lad endelig ikke min fynske beliggenhed være en barriere for vores fremtidige samarbejde.

Jeg er en mindre bogholdervirksomhed, som de senere år har oplevet stigende interesse for min ydelse. For at imødekomme travlheden, er jeg derfor stille og roligt begyndt at udvide kontoret. Det betyder, at der altid er en til at assistere dig med dine spørgsmål og henvendelser.

Du er meget velkommen til at kontakte mig til en uforpligtende snak, hvor vi også kan se om kemien matcher. Hvis du ønsker at se priser eller lære mere om mig, så kan du læse mere på min hjemmeside: www.birksbogholderi.dk
Dansk
Bogholder

Certificeringer

Ansvarsforsikring
Medlem af CEREDA

Kontaktoplysninger

Lokation

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden