0.00 / 0 bedømmelser

Birksbogholderi.dk

Anmod om et gratis tilbud
Få 3 gratis tilbud fra forskellige revisorer i Danmark, så du kan sammenligne

Jeg tilbyder jordnær økonomisk assistance. Jeg gør det nemt for dig at forstå din økonomi og giver dig overblik over din egen virksomhed.

Inden for det økonomiske felt tilbyder jeg alle former for ydelser - til nystartede såvel som etablerede virksomheder. Jeg har kunder i det meste af landet, så lad endelig ikke min fynske beliggenhed være en barriere for vores fremtidige samarbejde.

Jeg er en mindre bogholdervirksomhed, som de senere år har oplevet stigende interesse for min ydelse. For at imødekomme travlheden, er jeg derfor stille og roligt begyndt at udvide kontoret. Det betyder, at der altid er en til at assistere dig med dine spørgsmål og henvendelser.

Du er meget velkommen til at kontakte mig til en uforpligtende snak, hvor vi også kan se om kemien matcher. Hvis du ønsker at se priser eller lære mere om mig, så kan du læse mere på min hjemmeside: www.birksbogholderi.dkBirksbogholderi.dk

Engdraget 4
5560 Aarup
  • Ansvarsforsikring
  • Medlem af CEREDA

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsplan
Budget

Ageras indsamler løbende bedømmelser på virksomheder. Bedømmelserne baseres på 5 forskellige parametre, hvorefter brugerens vurderinger sammenfattes til én samlet bedømmelse.


Opret bedømmelse her