BK Accounting Holbæk
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
BK Accounting Holbæk
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

BK Accounting drives af kompetent revisor / bogholder, der sætter stor ære i kvalitet og personligt engagement. Vi bliver mere end blot din revisor, vi bliver din sparingspartner i alle økonomiske og administrative dele af din virksomhed, så du får tid til, at drive din virksomhed og tjene penge.

Vi betjener hovedsageligt enkeltmandsvirksomheder med oprettelse af virksomhed, bogføring, momsregnskab og indberetning, skatteregnskab, årsrapport, selvangivelse og lignende.

Vores hovedsæde er i Holbæk, hvor vi sidder i et kontorfællesskab, men vi tager gerne imod kunder fra nær og fjern. Desuden er indehaveren ugentligt i København, hvorfor kunder fra denne del af landet roligt kan henvende sig til BK Accounting.

Vores målgruppe

Vores hovedsagelige målgruppe er enkeltmandsvirksomheder.

Vores mål

Ambitionen er såre enkel: At levere økonomiske ydelser, rådgivning og bistand, der gør en forskel for vores kunder – ikke kun fagligt, men også menneskeligt. Det er dig og dine behov, der er i centrum og derfor møder du hos BK Accounting kun professionelle og engagerede folk, der tager hånd om din virksomhed med både hjerne og hjerte på rette sted. Deres succes er nemlig vores succes.

Vores vision

Vores vision er at gøre det muligt for vores kunder, at have tid og mulighed for at vokse.

Med venlig hilsen

BK Accounting
Dansk
Revisor

Certificeringer

Ansvarsforsikring
Medlem af FSR
Registreret Revisor
Revisor
Godkendt revisor

Kontaktoplysninger

Lokation

Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra revisorer og advokater, der passer til din opgave og behov.

Bedøm virksomheden