BMA Regnskab Thisted
Ageras rating star
4.64 / 5 stars 8 reviews
BMA Regnskab Thisted
Ageras rating star
4.64 / 5 stars 8 reviews

Information

Mangler du en billig og kompetent revisor eller bogholder? Har du allerede én, men betaler en mindre formue? Har du svært ved at gennemskue hvad du egentlig betaler for?

Forholdet mellem priserne på de danske revisonsfirmaer og det udførte arbejde er ofte skævt, på samme måde som man oplever det med advokater og rådgivere. Hvordan ved jeg dette? Jeg kender branchen, da jeg selv har været ansat som revisor i 4,5 år. Jeg har med andre ord selv siddet som den der udstedte de store regninger. Jeg er nu blevet selvstændig og kan tilbyde de samme ydelser som de dyre registrerede revisionsselskaber, men til en langt lavere pris.

BMA Regnskab løser alle opgaver indenfor økonomi, regnskab og bogholderi. Perfekt til den mindre virksomhed! Ring i dag for en uforpligtende snak.
dansk , engelsk , tysk
Fremragende score
Bogholder

Certificeringer

Ansvarsforsikring
Dinero-ekspert

Kontaktoplysninger

Lokation

Bedøm virksomheden

Ageras rating star
4.64 / 5 stars 8 reviews
Karina Jensen for 7 år siden
BMA Regnskab har hjulpet mig i 4 år nu med mit regnskab og indberetninger til skat, han er altid meget grundig, hjælpsom til at forklare tingene, få dem penslet ud så en hver kan forstå det. Altid behjælpelig, rimelig i pris, hurtig til at løse opgaven. Kan varm andbefalt BMA

Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra revisorer og advokater, der passer til din opgave og behov.

Bedøm virksomheden