Bogføring & Regnskab Kastrup
Ageras rating star
4.57 / 5 stars 4 reviews
Bogføring & Regnskab Kastrup
Ageras rating star
4.57 / 5 stars 4 reviews

Information

Uanset branche eller størrelse kan outsourcing af jeres lønadministration, regnskab eller bogføring være et vigtigt redskab i jeres virksomheds overordnede strategi, så i kan få mere tid til at fokusere på netop det i er eksperter i, nemlig jeres kerneforretning.
Tingene tilpasses altid i samråd med jer, så vi kommer frem til lige præcis den løsning, der er perfekt for jer. Vi har en løsning indenfor både lønadministration, regnskab og bogholderi til alle former for virksomheder.
Dansk , English , Hrvatski , العربية
Fremragende score
Bogholder

Om

Hvorfor vælger kunder Jer?

For vores virksomhed er samarbejdet med vores kunder det vigtigste, og vejen til det gode samarbejde er for os kontakten med kunden.
Vi har oplevet at kunder kommer til os, fordi deres tidligere bogholder eller revisor enten har været for langsom eller for dyr. Derfor har vi valgt at samle det hele i en løsning hos os. Dette giver kunder en sikkerhed for at tingene afleveret til tiden, og til en ordenlig pris.

Hvad betragter I som fantastisk kundeservice?

God kundeservice er for os at være hurtige på aftrækkeren, samt levere det rigtige produkt. Vi er glade for den tætte kundekontakt, vi har med vores kunder da det for os skaber det bedst mulige samarbejde.

Hvordan kan I hjælpe virksomheder med at vækste?

Hos mange virksomheder er det en hovedpine at skulle sidde i et økonomisystem, og prøve at gøre tingene rigtigt. Derfor er der mange der vælger at gå ud og ansætte en fuldtids bogholder, som skal have en fast løn hver måned. Dette giver dog ofte ikke mening for mindre virksomheder, da det bliver dyrere i længden.
Derfor er outsourcing af dit bogholderi, ofte den bedste løsning.

Certificeringer

Ansvarsforsikring
Dinero-ekspert
Revisor
Bogholder
Cand.merc.jur.
Navision-ekspert
Ejendomshandel
Samarbejder med godkendt revisor
Billy-ekspert
Uniconta-ekspert
Solceller
E-conomic-ekspert
C5-ekspert

Tjenester

Bogføring
Årsregnskab
Rådgivning
Skatterådgivning
Selskabsstiftelse
Lønhåndtering
Revision
Selvangivelse

Kontaktoplysninger

Lokation

Bedøm virksomheden

Ageras rating star
4.57 / 5 stars 4 reviews
Gustav Louv for 1 år siden
Står altid til rådighed hvis der skulle være problemer eller spørgsmål

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden