0.00 / 0 bedømmelser

Bogføringsassistenten.dk

Anmod om et gratis tilbud
Beskriv din sag, således at Bogføringsassistenten.dk kan give dig et kvalificeret tilbud.

Bogføringsassistenten.dk er stiftet i 2019 med det formål at hjælpe mindre virksomheder med bogholderiet og regnskabet, så der kan fokuseres på værdiskabning i virksomheden. Jo mindre tid man skal bruge på det administrative, jo mere tid er der til kundekontakt og opbygning af virksomheden.  

Jeg er uddannet Financial Controller fra Erhvervsakademiet i Aarhus og har flere års erfaring indenfor bogholderi og regnskab.

Jeg går op i, at dine ønsker kommer i første række og derfor skræddersyer jeg mine ydelser efter hvad du efterspørger. For mig er det vigtigt med god dialog, så du får det produkt du ønsker og inden for de økonomiske rammer du har afsat til dette.

Jeg stræber efter at hjælpe mine kunder, med at få styr på regnskabet og overblik over den økonomiske situation, så de i stedet kan fokusere på at skabe mere værdi for virksomheden.Bogføringsassistenten.dk

Ranunkelvej 389
8471 Sabro
  • Certificeret Bogholder


  • Bogføring
  • Årsregnskab
  • Lønhåndtering
  • Selvangivelse

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsplan
Budget

Ageras indsamler løbende bedømmelser på virksomheder. Bedømmelserne baseres på 5 forskellige parametre, hvorefter brugerens vurderinger sammenfattes til én samlet bedømmelse.


Opret bedømmelse her