Bogholderi Syd Haderslev
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Bogholderi Syd Haderslev
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Bogholderi Syd er din lokale og tætte samarbejdspartner, når det gælder bogholderi og regnskab for nye, små og mellem store virksomheder.

Bogholderi Syd er en enkeltmandsvirksomhed hvor jeg, Sandy Due Mazanti, vil være din primær økonomiske samarbejdspartner. Jeg sætte din virksomhed i centrum, og med værdierne; punktlighed, ansvarlighed og professionalisme, vil jeg yde min bedst mulige rådgivning og ekpertise. Jeg har en uddannelse i HD-Regnskab og har mange års erhvervserfaring fra revision og bank.

Jeg er i gang med at læse Cand.merc.aud for yderligere at dygtiggøre mig på revisions området. Der ud over underviser jeg på Syddansk universitet i faget Virksomheds Finansiering nogle timer om ugen.

Jeg arbejder primært med systemer som E-conomic, Microsoft Dynamics NAV, Dinero.

Jeg har stor erfaringmed iværksætterri og er her en god sparringspartner. Om det er fra åbning af konto, oprettelse af selskab ved Erhvervs- og Selskabsstyrelsen, nem-id, budgetter, likviditetsbudgetter, forretningsplaner osv.

Jeg yder også kompetent rådgivning inden for værdipapirer og hjælper med udregningen og beskatning af disse til selvangivelse eller årsopgørelse.
Dansk
Cand.merc.aud

Certificeringer

Ansvarsforsikring

Kontaktoplysninger

Lokation

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden